Scandal după ce Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023: „Rușine Pro TV!” Mulți spun că voturile au fost fraudate

Badea Violeta 25.05.2023, 11:08

După mai bine de cinci luni de la începerea Survivor România 2023, când în luptă au intrat nu mai puțin de 24 de concurenți, miercuri seară s-au confruntat doar trei: Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan. Câștigătorul competiției din Republica Dominicană a fost ales prin votul publicului, lucru considerat nedrept de foarte mulți internauți.

Pro TV, acuzat că a fraudat voturile din marea finală Survivor România 2023

La finalul unei competiții extrem de solicitante, care a durat aproape șase luni de zile, Dan Ursa a ieșit trumfător miercuri, pe data de 24 mai. Acesta l-a învins pe Andrei Krișan în marea finală de la Survivor 2023, însă, ca de fiecare dată, publicul a avut în mână rezultatul final.

Mulți sunt de părere că Dan Ursa a meritat trofeul și marele premiu de 100.000 de euro, pentru că s-a adaptat perfect condițiilor din jungă și pentru că a reușit să obțină puncte extrem de importante pe traseu, în ciuda vârstei sale și kilogramelor în plus.

Sunt, însă, şi voci care susţin că fostul Răzoinic nu a meritat victoria, mai ales că Andrei Krișan a câștigat cele mai multe probe la ultimul joc din acest sezon. Astfel, unii telespectatori consideră că el ar fi trebuit să câștige.

„În finală s-a târât pe traseu, mai avea puțin și își dădea sufletul și tot el câștigă… Nu este drept… Andrei, tu ești de fapt câștigătorul Survivor pentru mulți de acasă!

Specific românesc, un supraviețuitor care la final mai avea un pic și leșina!”, au scris internauții pe paginile de Facebook și Instagram ale emisiunii de la Pro TV.

Citește și Dan Ursa a cucerit Survivor România 2023. Marele câștigător pleacă acasa cu 100.000 de euro!

Dan Ursa 1
Dan Ursa

„Nu este corect, rușine Pro TV”

Totodată, au fost și utilizatori revoltați din cauza televotingului. Aceștia i-au acuzat pe cei de la Pro TV că au fraudat voturile. De altfel, mai mulți telespectatori au luat cu asalt rețelele sociale și s-au plâns de faptul că nu au primit SMS-ul de confirmare în urma votului exprimat.

„Krișan este câștigătorul! Restul o fraudă ordinară! Pro TV rușine pentru păcăleala votului. Nici o confirmare, patru telefoane.

Da, mi s-a făcut silă de show-ul ăsta. Vot Carmen, nu s-a confirmat, vot Andrei nu s-a confirmat nici acela.

Oribil. Nu trebuia sa câștige el. Nu am putut vota.

Deci și-au bătut joc de voturile noastre pentru că Pro Tv a vrut ca Ursa să câștige! Totul pe nevăzute! Măcar în finală să fii văzut real și noi voturile!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat în mediul online.

Citește și Adevărul despre marele premiu de la Survivor România 2023. Câștigătorul nu pleacă acasă cu 100.000 de euro. Care e suma reală!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...