Scandal cu împușcături, duminică noapte, în București. Ce s-a întâmplat în Sectorul 5

Redacția IMPACT 20.04.2020, 12:04
Scandal cu împușcături, duminică noapte, în București. Ce s-a întâmplat în Sectorul 5

Un scandal care s-a lăsat cu focuri de armă a avut loc în sectorul 5 din Capitală, duminică noapte. Mai multe persoane au fost reținute pentru ultraj și tulburarea liniștii publice. De la ce a pornit totul?

Bătaie în plină stradă, în cartierul Rahova, din Capitală

Trupele de Acțiuni Speciale al Poliției și Jandarmeriei au intervenit duminică noapte pentru a opri mai multe persoane care au ieșit în stradă să petreacă, în cartierul Rahova, din sectorul 5 al Capitalei. Mai mult, intervențiile forțelor de ordine au fost necesare și pentru a opri mai multe conflicte care au avut loc după ce mai multe persoane aflate în stare de ebrietate au deranjat liniștea publică și au încălcat prevederile ordonanțelor militare.

Potrivit Digi 24, polițiștii au condus la audieri 37 de persoane, dintre care nouă au fost reținute, fiind bănuite de bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Audierile încă sunt în desfăşurare, deci numărul reţinerilor ar putea creşte. Persoanele reţinute vor fi duse în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, scrie Mediafax.

 

Polițiștii au acționat în sistem intregrat cu celelate structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, ale Poliției Locale și ale Ministerului Apărării Naționale, în cadrul dispozitivului de ordine și siguranță publică, atât pentru respectarea Ordonanțelor Militare, cât și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Evenimente similare au avut loc sâmbătă, înainte de Înviere, pe străzile din Hunedoara, unde patru bărbați au fost reținuți pentru ultraj și deranjarea liniștii publice. Totodată, pentru nerespecatrea prevederilor ordonanțelor militare, polițiștii au dat trei amenzi de 9.000 de lei.

„Vă reamintim că pentru a avea sarbători liniștite, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi este necesar să respectați prevederile Ordonanțelor Militare!

Astfel, vă recomandăm să petreceți zilele de Paște doar cu acei membri ai familiei împreună cu care locuiți în mod obișnuit și să evitați deplasările la rude, fie că sunt în aceeași localitate cu dumneavoastră, fie că locuiesc în alt oraș/comună”, au transmis reprezentanții Poliției Române, potrivit site-ului oficial al instituției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI