Scandal acasă la Andreea Bălan în seara în care George Burcea a fost prins drogat. Ce s-a întâmplat

Redacția IMPACT 26.02.2020, 20:47
Scandal acasă la Andreea Bălan în seara în care George Burcea a fost prins drogat. Ce s-a întâmplat

Apar tot mai multe informații despre problemele din ceea ce părea cuplul perfect al showbiz-ului românesc, George Burcea și Andreea Bălan. Astfel, în seara în care actorul a fost prins în timp ce conducea sub influența cocainei, ar fi avut loc și un scandal în casa celor doi.

Scandal acasă la Andreea Bălan. S-a ajuns și la Poliție

Astfel, înainte de incidentul în care George Burcea a fost oprit de polițiști și testat pozitiv pentru conducere sub influența substanțelor halucinogene, a avut loc un scandal în casa din Voluntari a cuplului. Conform wowbiz.ro, Burcea ar fi făcut scandal, iar acesta ar fi ajuns și la urechea polițiștilor.

Actorul ar fi fost chemat pentru a da o declarație la secția de poliție din localitate, iar acolo a fost ținut ceva timp, pentru a explica ceea ce s-a întâmplat. La secție, oamenii legii ar fi văzut că e ceva îmn neregulă cu Burcea, iar la plecare ”au dat prin stație” pentru ca acesta să fie tras pe dreapta și controlat.

La acest control, dictat de la secție, s-a descoperit că soțul Andreei Bălan conducea sub influența cocainei. Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de separare, cântăreața confirmând, la o săptămână după apariția scandalului în presă, că ea și George Burcea nu mai stau împreună. 

Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă ca-n povești în 2017
Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă ca-n povești în 2017

Tatăl lui Burcea a făcut o serie de dezvăluiri pentru impact.ro, în care a vorbit despre ceea ce se întâmpla, de fapt, în cuplu. Nașii celor doi, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, au încercat să-i împace, însă fără rezultat.

George Burcea și Andreea Bălan sunt căsătoriți din 2017 și au împreună două fetițe, pe Ella și Clara. Cei doi au trecut printr-un moment extrem de greu la nașterea Clarei, atunci când Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul nașterii.

Scandalul de divorț a apărut, surprinzător, tocmai după ce cuplul s-a întors din ceea ce a părut să fie o vacanță de vis, în Mauritius.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe