VIDEO EXCLUSIV

Saveta Bogdan are stea la Hollywood. Motivul pentru care merge foarte des în America: „Îi este mereu dor de mine!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 03.05.2023, 23:16

Saveta Bogdan își pregătește intens bagajele, căci are un drum lung de făcut, peste Ocean! Interpreta de muzică populară va pleca, luna aceasta, în America, acolo unde are și propria stea, pe Aleea Celebrităților, la Hollywood! Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, Saveta Bogdan ne-a spus care este, de fapt, motivul pentru care merge atât de des în Statele Unite ale Americii.

Saveta Bogdan are stea la Hollywood

Saveta Bogdan are planuri mari pentru următoarea perioadă. Artista va pleca câteva luni, din România, acasă, la fiica ei, în America. Însă, acesta nu este singurul motiv pentru care interpreta de muzică populară traversează Oceanul, ori de câte ori are ocazia.

Pe de altă parte, dorul de România o copleșește pe artistă de fiecare dată când părăsește țara natală, pentru mai multe luni. Cântăreața, în vârstă de 77 de ani, ne-a mai dezvăluit, în exclusivitate, pentru Impact.ro, și dacă se confruntă sau nu cu probleme de sănătate.

Saveta Bogdan se confruntă sau nu cu probleme de sănătate?: ”Iau la mine o pastilă!”

„Plec în America, dar nu de tot! Plec cum mă duc eu, de obicei, 2, 3 luni. O am pe fiica mea acolo și am și o stea, pe Aleea Personalităților, poate îmi dau și mie ceva pe lângă ea. Plec acum, în luna mai. Îmi este foarte dor de România, când plec, dar o las puțin, vara, când lumea pleacă la mare, la munte, eu plec în America. Fiica mea mă îndeamnă tot timpul să stau iarna la ea, îi este dor de mine și ca să nu îmi fie frig în țară, dar iarna asta nu mi-a fost frig, mi-a fost bine”, ne-a mai spus Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Impact.ro.

“Eu sunt sănătoasă și nu iau niciun medicament. Dacă mă doare capul, îmi dă fiica mea un medicament de cap, de obicei, îmi iau la mine o pastilă de cap”, ne-a mai spus interpreta de muzică populară Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Impact.ro

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe