Sărut pătimaș la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Surpriză totală. Nu au mai ținut cont de nimic

Badea Violeta 26.09.2022, 11:05
Sărut pătimaș la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Surpriză totală. Nu au mai ținut cont de nimic

Evenimente neașteptate au loc la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură vedetele care au parte de experiența vieții lor. Acestea sunt puse în fața unor provocări incredibile. Unul dintre momentele fierbinți ale noului sezon este sărutul pasional dintre doi adversari. Ceilalți concurenți au rămas fără cuvinte când au văzut asta!

Doi concurenți s-au sărutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Se înfiripă un cuplu?

Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici continuă spectaculos. Evenimente neașteptate îi vor lua prin surprindere atât pe telespectatori, cât și și pe concurenți.

Un cuplu pare să se construiască în Republica Dominicană. Este vorba despre luptătorul de MMA, Cristi Mitrea, și despre Ruxi, fosta câștigătoare a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities.

Cei doi sunt surprinși în timp ce se sărută pasional. Gestul neașteptat are loc după o probă din jungla dominicană. Ceilalți concurenți rămân mască, iar Anisia Gafton nu se poate abține și îi cere explicații creatoarei de conținut pe YouTube.

„Anisia: Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas şocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenţionat?
Rux: Da.
Anisia: Îţi place de el? Te-ai îndrăgostit de el?
Rux: Doamne, m-am pupat cu Mitrică!
Anisia: Ai simţit ceva?
Rux: Da, am simţit ceva, un spark”, a fost o parte din conversația celor două colege de echipă.

Ruxi si Cristi Mirea
Ruxi si Cristi Mirea

Cine este Ruxi, de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Ruxi, pe numele său adevărat Roxana Erdei, este din Satu Mare și are 32 de ani. Tânăra este extrem de cunoscută în mediul online, reușind să se remarce datorită clipurilor sale amuzante.

Însă, adevărata notorietate a venit anul acesta, grație emisiunii Bravo, ai stil! de pe Kanal D. Show pe care, de altfel, a reușit să-l și câștige. Ruxi a făcut, de asemenea, parte din proiectul online LikeOne, alături de Creaţa.

Cele două tinere s-au remarcat prin tot felul de videoclipuri amuzante care s-au viralizat pe rețelele sociale. În anul 2017, Ruxi și Creața au decis să pornească pe drumuri separate.

Ulterior, actuala concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici și-a făcut o pagină de Instagram, Rux.si.opulenta, unde are peste 530.000 de urmăritori. În plus, ea are şi o pagină de TikTok cu peste 740.000 de fani. Pe YouTube, vedeta a strâns aproape 900.000 de admiratori.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...