Șansa carierei pentru Ionuț Radu. Portarul pleacă de la Inter, poate fi coleg cu mai mulți români

Beatrice Dumitru 29.10.2021, 14:13
Șansa carierei pentru Ionuț Radu. Portarul pleacă de la Inter, poate fi coleg cu mai mulți români

Ionuț Radu nu trece prin cel mai bun moment al carierei sale. Portarul își face bagajele pentru că va pleca de la Inter Milano, echipă pentru care nu a bifat niciun minut în acest sezon. Presa din Italia a dezvăluit noua destinație a portarului care a făcut furori la Campionatul European de tineret din 2019.

Unde va juca Ionuț Radu

Inter Milano nu se mai bazează pe serviciile lui Ionuț Radu și i-a găsit deja un înlocuitor. Campioana Italiei a pus ochii pe portarul Andre Onana de la Ajax Amsterdam, în vârstă de 25 de ani, pe care vrea să îl transfere în iarnă. Astfel, Ionuț Radu va fi pus pe lista de transferuri.

„Inter nu se va baza pe Ionuț Radu în viitor și speră să îl pună pe lista de transferuri. Dacă va reuși să îl vândă în ianuarie, șansele ca Onana să ajungă la Milano ar crește foarte mult”, notează Calcio Mercato.

Șansa carierei pentru Ionuț Radu. Portarul pleacă de la Inter, poate fi coleg cu mai mulți români
Ionuț Radu este dorit la Galatasaray.

Șansa se pare că este de partea portarului român, fiind dorit de Fatih Terim la Galatasaray Istanbul, echipă la care mai joacă Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Turcii vor să-l aducă în iarnă pe Ionuț Radu, care pare încântat de ideea de a juca meci de meci.

Ionuț Radu, alături de alți doi români la Galatasaray

Ionu Radu este cotat de Transfermarkt la cinci milione de euro. Portarul a revenit în vară la Inter, după împrumutul de un an la Parma. În vară, Radu a avut o ofertă din La Liga, de la Real Sociedat, dar a refuzat pentru că nu a fost convins de proiect. Cea mai bună perioadă a internaționalului român a fost în cele două sezoane petrecute la Genoa, unde a fost titular în 52 de meciuri.

Ionuț Radu va juca la Galata alături de Cicâldău și Moruțan, jucători pentru care gruparea Cim Bom a plătit peste 12 milioane de euro. Cei doi sunt oameni de bază în echipa lui Fatih Terim, care joacă în Europa League.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...