Salma Hayek, de nerecunoscut! Așa arată celebra artistă de la Hollywood fără pic de machiaj. Foto

Diana Radu 19.06.2020, 17:01

Celebra artistă de la Hollywood, Salma Hayek a postat recent pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea nemachiată, pentru a le arăta fanilor cât de mult face diferența un machiaj. În vârstă de 53 de ani, vedeta se menține într-o formă de invidiat.

Cum arată Salma Hayek fără pic de machiaj la 53 de ani

Actița de origine mexicană va împlini peste trei luni 54 de ani, însă a ținut să le arata fanilor că vârsta este doar un număr atâta timp cât ai grijă de tine și aspectul tău fizic. Cunoscută pentru aspectul său impecabil, vedeta și-a surprins fanii cu fotografia în care apare nemachiată.

Salma Valgarma Hayek Jiménez este o femeie împlinită atât pe plan profesioanal, cât și persoanal. Actrița este căsătorită din 2009 cu omul de afaceri François-Henri Pinault, un miliardar în dolari, împreună cu care are o fată de 12 ani, Valentina Paloma Pinault.

salma hayek, actrita celebra, fara machiaj
Cum arată Salma Hayek fără pic de machiaj la 53 de ani

Salma Hayek a devenit cunoscută publicului larg datorită rolului interpretat în filmul Desperado (1995). Aceasta a jucat rolul Carolinei, iar printre actorii care au făcut parte din distribuție s-a numărat și Antonio Banderas. Alte filme în care a jucat și care au ajutat-o să se remarce au fost  Dogma (1999) și Wild Wild West (1999).

Un alt lucru important de menționat este faptul că Salma Hayek este prima actriță mexicană care a fost nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță și a doua actriță latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Nominalizarea la Oscar a fost pentru rolul interpretat în filmul Frida, creație pentru care a fost nominalizată și la Globul de Aur și la Premiul BAFTA.

Actrița a intrat în lumea cinematografică la vârsta de 23 de ani cu rolul Teresa în telenovela omonimă, iar de atunci cariera sa a fost în ascensiune.

Urmăriți Impact.ro și pe