Salată orientală cu ciuperci. Rețeta perfectă pentru post

Iancu Andreea 02.12.2020, 14:54
Salată orientală cu ciuperci. Rețeta perfectă pentru post

Orice masă festivă la români este reprezentată de bucate alese și tot felul de salate speciale. O salată orientală cu ciuperci ar putea să fie însă o variantă delicioasă pentru cei care țină post. Dincolo de apetisanta salată orientală obișnuită, cu ouă fierte și măsline, ceapă și cartofi, poți încerca o variantă extrem de sănătoasă, care poate fi consumată și în zilele cu restricții culinare.

Cum prepari o salată orientală cu ciuperci, de post

Salata orientală este unul dintre preparatele nelipsite de pe mesele festive ale românilor. Fie că vorbim despre Crăciun, Paște sau momente importante din viață, castronul cu salată orientală ocupă loc de cinste printre platourile cu mâncare. Pentru pofticioși, există și o variantă fără carne, ce poate fi savurată și în timpul postului. Această rețetă de salată orientală de post cu ciuperci se prepară destul de ușor și cu ingrediente ce se găsesc în cămară oricărei gospodine.

Citește continuarea pe stiridinlume.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...