SAGA Festival 2023. Wiz Khalifa și Lil Nas X, prima dată în România

Badea Violeta 21.02.2023, 19:35
SAGA Festival 2023. Wiz Khalifa și Lil Nas X, prima dată în România

După o lungă așteptare, melomanii au motive de bucurie. SAGA Festival va reveni în atenție anul acesta prin ediția cu numărul trei. Evenimentul va avea loc în perioada 23-25 iunie la Romaero Băneasa. Pe scenă vor urca numeroşi artişti cunoscuţi, printre care se numără și celebrii rapperi Wiz Khalifa și Lil Nas X. Ambii vor concerta pentru prima oară în România!

Wiz Khalifa și Lil Nas X, pentru prima oară în România la SAGA Festival 2023

SAGA Festival 2023 este, fără dar și poate, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Festivalurile de muzică tehno se desfășoară în București, la Romaero Băneasa, în perioada 23-25 iunie.

Atmosfera se anunță a fi una spectaculoasă, asta datorită artiștilor internaționali de top care vor urca pe scenă. Vedetele evenimentului vor fi cu siguranță Wiz Khalifa și Lil Nas X. Cei doi rapperi vor concerta pentru prima oară în țara noastră, așa că românii sunt nerăbdători să-i vadă în carne și oase.

Cele mai cunoscute piese ale lui Wiz Khalifa sunt „Black & Yellow”, „See You Again”, „We Dem Boyz” sau „Work Hard, Play Hard”. Totodată, artistul este cunoscut și pentru colaborările de succes cu The Weeknd, Travis Scott și Tyga. În iunie, fanii îl pot vedea cântând la SAGA Festival, pe scena Source (Mainstage).

Lil Nas X a devenit cunoscut în 2019, odată cu lansarea piesei „Old Town Road”. Însă, adevărata lovitură a dat-o cu remixul cântecului cu Billy Ray Cyrus. Acesta este single-ul care a rezistat cel mai mult pe locul 1 din istoria Billboard Hot 100, timp de 19 săptămâni.

Citește și Untold 2023. Cât costă abonamentele și în ce perioadă se desfășoară festivalul!

SAGA Festival 2023
SAGA Festival 2023

Ce artiști vor mai concerta la SAGA Festival 2023

La SAGA Festival 2023 va mai fi prezent și Skrillex. Un artist extrem de îndrăgit care, de asemenea, va concerta pentru prima dată la București. Totodată, Alan Walker va reveni pe scena festivalului datorită fanilor care și-au dorit să îl revadă.

Biletele sunt disponibile online, iar tarifele sunt următoarele: biletul 3 day General Access: 375 RON + taxe, 3 day regular ticket GA plus: 550 RON + taxe, 3 day VIP pass 750 RON + taxe, 1 day GA ticket 200 RON + taxe, 1 day GA plus ticket 275 RON + taxe, 1 day VIP ticket 300 RON + taxe.

Citește și Neversea 2023. Când are loc celebrul festival, ce preț au biletele și cine sunt artiștii care urcă pe scenă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...