S-au temut de un nou caz Caracal, dar deznodământul a fost altul. Ce se întâmplase, de fapt, cu fata dispărută din Olt

Elena Avramescu 21.08.2020, 15:20
S-au temut de un nou caz Caracal, dar deznodământul a fost altul. Ce se întâmplase, de fapt, cu fata dispărută din Olt

Fata de 13 ani, din Olt, care a fost dată dispărută de tatăl său aseară a fost găsită. Din fericire și spre liniștea rudelor sale, aceasta nu a fost victima vreunor acte de violență. Însă polițiștii nu și-au terminat treaba fiindcă sunt acum pe urmele celeilalte fete dispărute.

Ce se întâmplase, de fapt, cu fata dispărută din Olt

Tânăra dată dispărută aseară se numește Drăguț Mirela Ionela și a fost găsită în această dimineață.  Tatăl acesteia anunțase autoritățile seara trecută, după ce fata nu se mai întorsese acasă. Părinții săi știau că adolescenta adolescenta de 13 ani se duce într-o comună învecinată ca să își vadă iubitul.

Însă ea a rămas la iubitul său, fără să-și anunțe părinții, iar de acolo a început toată nebunia. Cel care a făcut declarații pentru presa locală a fost primarul comunei Cilieni, Ionel Marancea.

„A sunat tatăl băiatului, au vorbit, se duc acolo“, a spus primarul, potrivit spynews.ro

„În urma activităţilor desfăşurate, minora DRAGUŢ MIRELA IONELA a fost găsită. Aceasta a declarat că nu a victima niciunei infracţiuni pe durata plecării de la domiciliu. În prezent se află la sediul poliţiei“, au spus şi reprezentanţii IPJ Olt.

Ce se întâmplase, de fapt, cu fata dispărută din Olt
Noutăți despre fata dispărută din Olt

Cealaltă fată încă este dată dispărută

În privința celelilate fete, în vârstă de 12 ani, nu există nicio veste momentan. Bunica sa are speranța că o s-o găsească teafără. Însă ținând cont că Maria Oaie a plecat de acasă din data de 18 august, toți încep să devină sceptici și se gândesc la ce e mai rău. Fata este căutată în continuare de polițiști și localnici.

„Astăzi, 20 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Corabia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 18 august a.c., Oaie Maria, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,40 m, aproximativ 35 de kg, faţă ovală, ten măsliniu, ochi verzi, păr şaten, tuns până umeri. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni scurti şi tricou roşu.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie“, a anunţat, joi, IPJ Olt.

Urmăriți Impact.ro și pe