S-a deschis un nou magazin Primark în București. Unde se află și primele imagini cu produsele la preț de chilipir

Badea Violeta 20.06.2023, 15:52

Vești bune pentru pasionații de cumpărături! Celebrul retailer de modă Primark a deschis marți, pe data de 20 iunie, cel de-al doilea magazin în București, mai exact în mall-ul AFI Cotroceni. Așadar, începând de astăzi, clienții sunt așteptați cu mic, cu mare la o sesiune de shopping. Iată primele imagini cu produsele la preț de chilipir!

Primark a deschis al doilea magazin în București

Anunț important pentru pasionații de cumpărături. Primark, cunoscutul retailer internațional de modă, a deschis astăzi, 20 iunie, cel de-al doilea magazin din țara noastră.

Acesta se găsește în mall-ul din București, AFI Cotroceni, iar clienții pot achiziționa tot felul de produse de la haine, la produse de îngrijire corporală sau articole pentru casă, după cum puteți observa și în imaginile atașate în GALERIA FOTO a acestui articol.

Precizăm că Primark mai deține un magazin în Capitală. Este vorba despre cel din mall-ul Park Lake, deschis în urmă cu doar șase luni de zile.

Citește și Românii s-au înghesuit la deschiderea unui nou magazin în București. Ce vând irlandezii de la Primark!

Produse Primark 3
Ce produse poti achizitiona din Primark. Preturile sunt extrem de mici

Cât a costat investiția

Noul magazin Primark din mall-ul AFI Cotroceni are o suprafață de 3.200 mp și asta pe un singur etaj, vorbim de nivelul 1. Totuși, spațiul din AFI Cotroceni este puțin mai mic decât cel din Park Lake, care are o suprafață de 3.500 mp.

Din fericire, noul magazin Primark s-a deschis chiar înainte de sezonul vacanțelor de vară, astfel că vizitatorii găsesc să cumpere cele mai noi colecții, inclusiv costume de baie, costume de plajă și rochii, precum și multe alte produse din gama de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii, articole pentru casă, beauty și accesorii.

”Primark AFI Cotroceni este un magazin mult-așteptat, deschis la doar șase luni de la intrarea pe piața din România. Sunt încântat că putem oferi gama noastră accesibilă și experiența unică în magazin și mai multor oameni din București.

Din momentul în care ne-am alăturat acestei noi comunități din capitală, am avut parte de o primire incredibilă și vreau să le mulțumesc din suflet tuturor colegilor noștri care au muncit din greu pentru a se asigura că suntem pregătiți pentru inaugurarea de astăzi.”, a declarat directorul de vânzări al Primark, Europa Centrală și de Est, Maciej Podwojski.

În prezent, cunoscutul retailer are două magazine în România și Cehia, unul în Slovenia și patru magazine în Polonia, unde va mai deschide alte două puncte în acest an, în Magnolia Park, Wrocław și în Manufaktura, Łódź.

Citește și Magazinul de haine care îi va face pe români să uite de H&M şi Zara. Are numai preţuri mici, se deschide în curând!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...