S-a deschis cel mai nou AquaPark din România. Mii de persoane se pot relaxa aici. Cât a costat investiția

Daniela Alexandru 31.07.2021, 14:36
S-a deschis cel mai nou AquaPark din România. Mii de persoane se pot relaxa aici. Cât a costat investiția

Astăzi s-a deschis cel mai nou AquaPark din România, pe malul Dunării, la Galați. Investiția a depășit 6 milioane de euro și a fost realizată de primăria orașului. Aquapark-ul are o capacitate de 3500 de persoane, dar condițiile actuale nu permit atâția oameni laolaltă, iar asta a făcut ca gălățenii să se înghesuie de la primele ore ale dimineții pentru a prinde unul dintre cele 1500 de locuri disponibile.

Aquapark Plaja Dunărea s-a deschis

Aquapark Plaja Dunărea este cel mai nou astfel de obiectiv din România.  Investiția, de 6 milioane de euro, dispune de un bazin cu valuri şi tobogane, cel mai înalt având 20 de metri, dar şi beach baruri şi o zonă destinată organizării evenimentelor. În plus, există zone de umbrire, 600 de şezlonguri, hamace, perne puf pentru plajă, colace single şi duble.

S-au amenajat trei beach baruri pe plajă şi unul în zona Aqua Park, o zonă de food court cu 11 puncte cu vânzare, o zonă care va fi destinată organizării unor evenimente, dotată cu scenă şi un teren pentru activităţi sportive, vestiare, duşuri etc. Parcarea are 120 de locuri şi pentru a facilita accesul la obiectiv s-au înfiinţat și două linii speciale de autobuz.

Aquapark-ul gălățean se întinde pe o suprafață de circa patru hectare

Cele patru hectare pe care se întinde noua investiție au fost refăcute și reamenajate, astfel încât
întreaga zonă să devină una la standarde înalte.

S-a refăcut complet bazinul cu valuri, s-a construit o piscină de relaxare cu tobogan pentru adulţi, s-a amenajat o piscină pentru copii dotată cu un ansamblu de tobogane, și, în plus, s-au construit de tobogane cu aterizare în piscină şi tobogane cu aterizare lentă orizontală.

Preţurile de intrare în baza de agrement variază între 10 şi 50 de lei, costurile variind în funcţie de
vârstă, de zi şi de zona în care vizitatorii vor să şi petreacă timpul. Copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă.

Orarul de funcţionare va fi de luni până duminică, între orele 9.00 şi 21.00.