S-a aflat cine este tânăra cu care Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira. Reacția surpriză a artistei după ce a aflat vestea

Sorin Barbu 08.06.2022, 12:18

Despărțirea dintre Gerard Pique și Shakira continuă să țină prima pagină a ziarelor din Spania. Jurnaliștii scriu că cei doi pozau într-un cuplu fericit, dar de ceva timp aveau probleme foarte serioase. Nu se mai înțelegeau foarte bine, iar deplasările lungi ale celor doi alimentau tensiunile. Acum au aflat și cine este tânăra cu care Pique „a călcat strâmb”.

Jurnaliștii din Spania au anunțat cine este tânăra cu care Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira

Spaniolii au aflat cu cine a înșelat-o fotbalistul lui FC Barcelona pe Shakira. Este vorba de una dintre prietenele soției lui Riqui Puig, fotbalist la formația catalană. Se pare că mijlocașul de 22 de ani ar fi fost cel care i-a ajutat să se întâlnească.

„Marca” scrie că după ce a aflat de acest moment, Shakira a vrut să continue relația pentru că are în continuare sentimente foarte puternice pentru bărbatul alături de care a trăit 12 de ani. Ar fi încercat de două ori să-l întâlnească pe Pique, dar acesta a refuzat orice contact și s-a și mutat într-un apartament. Abia după aceste tentative, artista a trimis comunicatul în care a anunțat despărțirea.

„Pique a fost cel care a vrut ca el și Shakira să stea separat o perioadă, nu ea. Nu pot spune exact ce fel de relație are Pique cu acea tânără, pentru i-aș face rău Shakirei”, a spus jurnalista Lorena Vazquez.

Despărțirea dintre cei doi nu va fi deloc o poveste ușoară. Au împreună doi copii și instanța trebuie să decidă cine va deține custodia.

Averea impresionanta pe care trebuie sa o imparta Shakira si Pique dupa despartie
Shakira, Pique si copiii lor, Sasha si Milan

Și din punct de vedere financiar lucrurile sunt complicate. Cei doi au de împărțit o avere de aproape șapte sute de milioane de euro și o mulțime de proprietăți în Spania, Columbia, Mexic și Statele Unite ale Americii. Shakira a plecat din Barcelona și s-a mutat la Miami, unde deține o vilă, cu ieșire la plajă, evaluată la 16 milioane de euro. Casa a costat-o trei milioane de euro și a tot încercat să o vândă, dar pentru că nu a reușit a închiriat-o cu 45.000 de euro pe lună.

Urmăriți Impact.ro și pe