S-a aflat cel mai ascuns secret al lui Adrian Cristea. Denisa Nechifor a rupt tăcerea (Exclusiv)

Ioana Bucur 18.12.2020, 20:05
S-a aflat cel mai ascuns secret al lui Adrian Cristea. Denisa Nechifor a rupt tăcerea (Exclusiv)

Adrian Cristea ar fi putut fi una dintre cele mai strălucitoare stele ale fotbalului mondial, însă scandalurile și dragostea pentru tot ce înseamnă „lumea mondenă” i-au distrus cariera. S-a iubit nouă ani cu Denisa, femeia care i-a făcut cel mai frumos cadou: o fiică superbă, dar pe care nu au crescut-o împreună, ca un cuplu. Acum, Denisa Nechifor a rupt tăcerea și a dezvăluit, pentru redacția Playtech-Impact, cel mai ascuns secret al lui Adrian Cristea.

Denisa Nechifor a dat cărțile pe față. Ce relație are acum cu fostul fotbalist

Denisa Nechifor a dat cărțile pe față. Într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru redacția Playtech-Impact, fosta parteneră a lui Adrian Cristea a vorbit despre relația specială dintre ea, fiica sa, Rania, și fostul fotbalist. Adrian și Denisa au fost împreună mai bine de nouă ani, însă au ales să meargă pe drumuri separate când ea era deja însărcinată cu fiica lor. Nu a fost mereu ușor, dar au ales să rămână în relații bune, pentru Rania.

„Cu Adi sunt în relații foarte bune. Rania are o relație specială cu tatăl ei, încurajată de mine de când s-a născut, și așa va fi și în continuare. Așa e benefic creșterii sănătoase a copilului. Suntem prieteni, cooperăm, colaborăm, în măsura în care poate, își aduce și el aportul. A venit la Rania acum, în pandemie, de câteva ori, au fost un picuț mai precauți, dar probabil va veni și de Sărbători. Suntem pe pace, mie nu-mi plac conflictele, și încerc s-o țin și pe Rania departe de lucrurile acestea. Eventualele discuții pe care le-am mai avut cu Adi au fost cumva constructive și cumva să nu rănească copilul foarte tare, pentru că Rania e foarte sensibilă”, a dezvăluit Denisa Nechifor.

Care este cel mai ascuns secret al lui Adrian Cristea

Numit și „Prințul”, Adrian Cristea a devenit jucător pe terenul lumii mondene, „marcând” parcă mai mult decât pe terenul de fotbal. Încet, dar sigur, o carieră ce se îndrepta spre un succes uriaș a ajuns la final. După ce s-a retras din fotbal, Cristea s-a luptat nu doar o dată cu dificultățile financiare, reușind să prindă totuși câteva contracte de imagine chiar cu ajutorul Denisei, căreia îi merge bine în afaceri. Aceasta a dezvăluit, pentru Playtech, că fostul fotbalist nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru fiica lor, pentru că „nu am cerut, nu mi s-a dat”.

„Este un tată foarte bun. Pensie alimentară nu am avut niciodată! Nu am cerut, nu mi s-a dat. Nu am avut pretenții financiare și asta pentru a asigura liniștea copilului. La noi a fost un pic mai complicat, dar am preferat ca eu să renunț la o parte din pretențiile pe care le au mamele și la drepturile copilului pentru a avea liniștea aceea. Nu mai aveam nervi pentru procese, instanțe, efectiv m-ar fi consumat enorm. Slavă Domnului, până acum m-am descurcat eu, și-mi doresc să cred că mă voi descurca și în continuare. Adi este un tată care-și iubește enorm copilul, vine în vizită la copil, este acolo când am nevoie fizic de el. Nu mai colaborăm pe partea de bussines”, a explicat Denisa Nechifor.

Întregul interviu poate fi citit pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...