Rutina de armată a Ronei Hartner. Ce face în fiecare dimineață pe Coasta de Azur

Nicu Stan 10.03.2022, 08:10
Rutina de armată a Ronei Hartner. Ce face în fiecare dimineață pe Coasta de Azur

Rutina de armată a Ronei Hartner. Ce face în fiecare dimineață pe Coasta de Azur. Cunoscuta artista a renunțat la micile vicii, duce în prezent un stil de viață sănătos și merge în fiecare zi la biserică. Rona Hartner a împlinit ieri, 9 martie, 49 de ani și este singura vedetă care refuză cu îndârjire operațiile estetice.

Rona Hartner a adoptat un stil de viață sănătos. Ce face zi de zi pe Coasta de Azur

Rona Harner este stabilită în Franța și a dezvăluit cum reușește să țină timpul în loc. Artista a făcut precizări despre starea sa de sănătate, la trei ani după ce medicii o diagnosticaseră cu  cancer la colon. Astfel, Rona Hartner a trebuit să renunțe la micile vicii și duce acum un stil de viață cât se poate de sănătos. Artista înoată în apă foarte rece pe Coasta de Azur, rar mai bea un șpriț și nu mai fumează.

Îndrăgita artistă a reușit să-și revină spectaculos, după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu trei ani. La acea vreme, medicii i-au dat un verdict crunt: cancer la colon. Cu ajutorul lui Dumnezeu, al medicilor și al tratamentului, Rona Hartner, stabilită de peste 15 ani în Franța, este acum total refăcută. Recunoaște însă că, de atunci, a adoptat un stil de viață sănătos.

Rona Hartner, refacuta complet dupa ce a fost descoperita cu cancer la colon
Rona Hartner, refacuta complet dupa ce a fost descoperita cu cancer la colon

Rona Hartner merge în fiecare zi la biserică

„În primul rând, merg în fiecare dimineață la slujbă, mă rog la Dumnezeu. Beau 3-4 pahare de apă pe stomacul gol, nu fumez de ani de zile, am renunțat și la cafea și foarte rar beau câte un șpriț, așa, la câte un chef, deci nu consum nici alcool. Rugăciunea și pacea interioară contează foarte mult.

Am trecut prin chimioterapie, printr-un cancer și printr-un divorț, dar mă bucur de viață. Încerc să iert foarte repede, să râd foarte mult, să muncesc din plin. Dacă le faci în fiecare zi pe toate acestea, dau rezultate. Le recomand tuturor să aibă un rozaliu și să se roage, mai ales în momentele grele”, a declarat Rona Hartner, potrivit ego.ro.

Rona Hartner nu este adepta operațiilor estetice

De asemenea, artista a precizat, pe pagina ei socială, că se numără printre singurele vedete care nu au apelat la bisturiul medicului estetician.

„Eu am un secret… port sprâncenele ca pe un machiaj în sine, de ani de zile. Și un pic de ruj și gata. Nu îmi trebuie botox nici operații. Nu am nimic de ascuns”, a precizat Rona Hartner.

Care sunt secretele Ronei Hartner pentru o viață sănătoasă

Actrița a dezvăluit micile ei trucuri, cu ajutorul cărora reușește să țină timpul în loc, astfel că pare mult mai tânără.

„Îmi asum cum sunt, la aproape 49 de ani. Nu poți arăta ca la 20 de ani, am mici defecte, dar le accept. Am, da, și secrete. Nu pierd nopțile, mă trezesc dimineața la ora 7.00, ca să merg cu fiica mea la școală. Nu mă culc niciodată după miezul nopții. În plus, fac exerciții în aer liber, înot în apă foarte rece, de doar 12 grade, pe Costa de Azur”, a mai spus Rona Hartner pentru sursa citată mai sus.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe