Rușii au răspuns la întrebarea: ‘cine este vinovat de moartea lui Prigojin’. Sondajul e șocant: câți îl consideră vinovat pe Putin

Ana-Maria Tudor 27.08.2023, 14:47
Rușii au răspuns la întrebarea: ‘cine este vinovat de moartea lui Prigojin’. Sondajul e șocant: câți îl consideră vinovat pe Putin

Rușii au dat un răspuns la întrebarea cu privire la cine este responsabil pentru decesul lui Prigojin. Rezultatele sondajului sunt uimitoare! Află ce procent din populație îl consideră pe Putin vinovat.

Ce răspunsuri au oferit rușii

Într-un sondaj recent, cetățenii ruși au fost întrebați cine este responsabil de moartea lui Prigojin. Însă, rezultatele au fost surprinzătoare.

Conform sondajului recent desfășurat, doar 8% dintre ruși îl consideră pe Vladimir Putin responsabil de moartea liderului Wagner, Prigojin. Datele obținute din sondajul realizat de Open Minds Institute pentru Sunday Times, a fost realizat la nouă ore după prăbușirea avionului în care se află Prigojin.

Publicul s-a împărțit în două tabere

Ei bine, potrivit răspunsurilor oferite de participanți opinia publicului este împărțită în două direcții principale cu privire la prăbușirea avionului. Aproximativ 24,8% dintre participanți sunt de părere că prăbușirea a fost rezultatul unui atac planificat, în timp ce 28,3% cred că acest eveniment a fost cauzat de o eroare tehnică sau de pilot.

Un colonel britanic spune ca Putin si-a semnat condamnarea la moarte, dupa asasinarea lui Prigojin
 

Însă, 17,4% dintre cei chestionați consideră că serviciile ruse ar putea fi implicate în acest eveniment tragic, 10,7% dintre participanți dau vina pe serviciile secrete ale altor țări și 7,2% dintre respondenți consideră că agenții ucraineni ar putea avea un rol în prăbușirea avionului

Astfel, rezultate indică un spectru larg de opinii cu privire la posibilele cauze și vinovați pentru prăbușirea avionului. Astfel, se evidențiază o combinație complexă de percepții în rândul publicului, ceea ce subliniază importanța unei investigații obiective și riguroase pentru a determina cu precizie circumstanțele tragicei întâmplări.

Unde a avut loc tragicul eveniment

Prăbușirea avionului care era deținut de Evgheni Prigojin, fondatorul grupului Wagner, a avut loc în regiunea rusă Tver. Suspiciunile legate de o potențială mâna criminală sunt strâns legate de incident din cauza revoltei lui Prigojin care a avut loc în urmă cu aproximativ două luni. La momentul respectiv fostul bucătar al lui Putin și membrii grupului au fost obligați să își caute adăpost și refugiu în Belarus.

Potrivit informațiilor furnizate de Tass, avionul privat s-a prăbușit într-o zonă situată la nord de Moscova, soldându-se cu pierderea a 10 vieți. Se crede că printre cei aflați la bord se afla și însuși șeful Wagner, Evgheni Prigojin.

Tragicul incident a adus suferință, iar printre persoanele decedate se numără și Dmitri Utkin, deținătorul poziției de încredere a lui Prigojin, confirmat și de către New York Times. Agenția Tass a confirmat oficial această informație, iar autoritățile aeronautice au demarat o anchetă în vederea elucidării cauzelor ce au condus la producerea acestui accident aviatic devastator.

Urmăriți Impact.ro și pe