Roxen și-a deschis sufletul și a vorbit despre bataia luată de la iubitul ei. Cum a trecut peste această experiență dureroasă (EXCLUSIV)

Stan Filon 01.12.2020, 18:27
Roxen și-a deschis sufletul și a vorbit despre bataia luată de la iubitul ei. Cum a trecut peste această experiență dureroasă (EXCLUSIV)

Roxen a vorbit despre bataia luată de la iubitul ei. Cântăreața Roxen a trecut printr-o perioadă nu foarte plăcută. Aștepta cu nerăbdare să reprezinte România la Eurovision, dar din cauza pandemiei de coronavirus a pierdut această ocazie, pentru că celebrul concurs de muzică a fost anulat, anul acesta. În plus, a avut parte și de o experiență tare neplăcută cu iubitul său.

Roxen a vorbit despre amânarea Eurovision, dar și despre bataia luată de la iubitul ei

Roxen este o artistă cunoscută în România, mai ales după ce a câștigat preselcția pentru Eurovision și ar fi urmat să reprezint România la celebrul concurs. Pe numele său real Laria Roxana Giurgiu s-a văzut pusă în fața faptului împlinit atunci când organizatorii Eurovision au anulat concursul, din cauza pandemiei de coronavirus. Nu i-a picat bine deloc, dar a recunoscut c în aceste condiții chiar nu putea avea loc un astfel de concurs. Mai mult, anul viitor poate merge la Eurovision, dacă se va putea, însă cu o altă piesă.

”Nu am fost fericită atunci când am primit vestea, însă am înțeles că așa este cel mai bine pentru noi toți. În condițiile actuale, era firesc să nu aibă loc, iar supărarea mea nu avea niciun rezultat constructiv. Așa că, m-am remontat rapid, împreună cu echipa mea, și am început să mă gândesc la show-ul pentru anul viitor. Va fi o altă piesă, așa este, însă pot să vă spun cu siguranță că va fi una cel puțin la fel de bună ca ”Alcohol You”.

Roxen a vorbit despre bataia primita de la iubitul ei
Roxen a vorbit despre bataia primita de la iubitul ei

Va reveni cu o nouă piesă pentru Eurovision

Nu cred că cineva poate prezice în acest moment cu certitudine ce va fi anul viitor, toți sperăm că vom vedea și vom simți o ameliorare în ceea ce privește pandemia și îmi doresc din suflet să pot uca pe scena de la Rotterdam și să reprezint România la Eurovision”, a declarat vedeta pentru Playtech.ro.

În plus, Roxen a fost victima unui eveniment foarte neplăcut, despre care a ales însă să vorbească deschis. Vedeta a fost bătută crunt de iubitul ei, doar pentru că a văzut-o butonând telefonul. Cum a reușit să treacă peste acest episod din viața ei, le-a spus celor de la Playtech.ro. 

Cum a trecut peste episodul de violență domestică

”A fost un an cu bune și cu mai puțin bune. De regulă, așa este în viață, nu poate fi totul roz. Eu am învățat câte ceva din fiecare experiență pe care am avut-o, inclusiv din cea din vară. A fost un moment neplăcut, însă din fericire am reușit să trec peste el și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au înțeles și mi-au oferit tot sprijinul de care aveam nevoie. Am reușit să depășesc acest episod cu foarte multă răbdare, discuții constructive și mutarea focusului pe lucurile care contează cu adevărat pentru mine, care mă împlinesc și îmi aduc bucurie.

Cred că orice femeie care trece prin așa ceva ar trebui să vorbească, să facă tot posibilul să nu se afunde într-un rău care poate deveni și mai rău și care o poate marca toată viața. Fiecare om are dreptul la fericire și liniște, violența nu ar trebui să existe în această ecuație, de aceea important este să o alungăm atunci când apare și să nu ne complacem într-o situație de genul acesta, complet nocivă pentru oricine. Nu sunt situații care trebuie tolerate, iar persoanele care se confruntă cu acest tip de agresiune trebuie să ceară ajutor, să ia atitudine și să apeleze imediat la asociațiile care luptă împotriva violenței domestice”, a mai spus vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...