Rona Hartner a murit. Sora artistei a confirmat. Fanii, în doliu: ”Dumnezeu să o odihnească în pace” VIDEO

Andreea Bisinicu 23.11.2023, 12:59

Doliu în showbizul românesc. Actrița și cântăreața Rona Hartner a murit în data de 23 noiembrie 2023, după o lungă și obositoare luptă cu o boală nemiloasă. Sora ei, Rinda, a făcut anunțul. Fanilor artistei încă nu le vine să creadă.

A murit Rona Hartner

Muzica românească a mai pierdut o stea. Familia, apropiații și fanii Ronei Hartner sunt în doliu, după ce faimoasa artistă și-a găsit sfârșitul în ziua de joi, 23 noiembrie 2023.

Fosta concurentă de la Te Cunosc de Undeva a dus o luptă grea cu boala cruntă în ultimii 4 ani, iar anul acesta vedeta a primit un verdict crunt din partea medicilor, fiind depistate metastaze la creier și plămâni.

Rinda, sora regretatei actrițe, a fost cea care a făcut anunțul, postând o fotografie cu o lumânare pe contul său personal de Facebook. Apropiații i-au transmis, deîndată, condoleanțe pentru pierderea suferită.

„Dumnezeu sa o ierte și să o primească în împărăția lui

Condoleante Rinda draga! Sa-ti dea Dumnezeu putere. Imi pare asa de rau! Asa de rau! Te imbratisez!

Condoleanțe… daca va pot ajuta cu orice…

Dumnezeu sa o odihnească în pace!! Drum lin Rona!! Condoleanțe familiei!!”

Citește și Rona Hartner și-a prevestit moartea? Tatăl ei ar fi chemat-o în Ceruri: ”Haide fata mea”

Rona Hartner atrage barbatii tineri ca un magnet
Rona Hartner

Mesajele înduioșătoare ale prietenilor: „Rona a fost lumină”

Prietenii Ronei Hartner au transmis mesaje înduioșătoare pe rețelele sociale, ca un omagiu spectaculos adus regretatei vedete care și-a găsit sfârșitul la doar 50 de ani.

„Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie. Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea.

In rest …dadea totul si se dadea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodata! Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie!

Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea. Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!”

Rinda Hartner a fost cea care a anunțat, cu o seară în urmă, faptul că solista de muzică de petrecere se află pe patul de spital, trăindu-și ultimele clipe alături de cei dragi.

Citește și Cu ce se ocupă fata Ronei Hartner. Tânăra are doar 15 ani, dar și-a găsit loc de muncă

Urmăriți Impact.ro și pe