Românii au Talent Live Video pe Pro TV – Emisiunea de vineri, 8 mai

Daria Petrescu 08.05.2020, 09:55
Românii au Talent Live Video pe Pro TV – Emisiunea de vineri, 8 mai

Românii au talent continuă cu ediția de vineri seara, 8 mai. Cei mai talentați concurenți, cei mai atenți jurați și cei mai simpatici prezentatori sunt pregătiți pentru o nouă seară de distracție și momente de neuitat. Mâine, de la 20:30, pe scena Românii au talent, concurenții vor surprinde cu intepretările lor și vor ridica publicul în picioare.

Cine va urca pe scenă, în ediția de vineri, 8 mai

Vom vedea povestea emoționantă a unei fete care va păși timid pe scena talentului. Prin această apariție își va demonstra că poate reuși în viață, iar Mihai Petre îi va confirma acest lucru. ”Șansa ta este aici”. Și ceilalți jurați se vor bucura de moment și o vor lăuda pentru interpretarea ei. ”Ai cu ce și meriți să fii de 10”, va spune Andra.

O coregrafă, un lăcătuș și o elevă sau, mai pe scurt, o familie pasionată de dans îi va impresiona pe spectatori cu dedicarea și munca depusă.

”Ești un model pentru tați, sunt preocupări exemplare în familie”, va spune Mihai Petre. El  va atrage atenția asupra importanței identificării de activități comune care să aducă membrii familiei la un loc.

Zestre autentice la Românii au talent

Nici folclorul românesc nu va lipsi de pe scenă! ”Sunteți Ilenele Cosînzene și Feții Frumoși ai dansului popular”, le va spune Florin Călinescu Este vorva despre un grup de dansatori din Moldova.

Smiley și Pavel Bartoș vor menține atmosfera
Smiley și Pavel Bartoș vor menține atmosfera

Tot în această ediție, din Brașov, zona Săcele, vom avea ocazia să-i cunoaștem pe mocanii. Aceștia își  vor prezenta nu doar dansurile locale, ci și zestrele autentice: costume vechi de peste 130 ani!

Concurenții vor avea parte atât de reușite, cât și de momente dificile în care vor fi nevoiți să accepte că nu sunt încă pregătiți pentru următoarea etapă. Cu toate acestea, sfaturile primite de la jurați vor fi unele încărcate de emoție. ”Ești un om pe niște scări, pe drumul spre glorie”, vor fi cuvintele de încurajare ale lui Andi Moisescu pentru un tânăr.

A treisprezecea ediție Românii au talent

În ediția de săptămâna trecută, o fostă concurentă de la Vocea României, care a făcut parte din echipa lui Smiley, a intrat în competiție. Ea a venit alături de colegii ei de trupă, din Craiova. Numărul celor de la Mashup Band a ridicat sala în picioare.

Andra a recunoscut-o încă de la prima apariție pe solistă, iar Mihai Petre s-a bucurat de alegerile muzicale. „Mi-a plăcut foarte mult alegerea voastră. Chiar vi s-a potrivit alegerea muzicală, iar numărul vostru poate fi un exemplu pentru ceilalți”, a spus Mihai Petre. Aceasta a fost apreciată de jurați care au trimis-o în etapa următoare cu patru de da!

 

Urmăriți Impact.ro și pe