Român stabilit în Italia, ucis în bătaie. Cu ultimele puteri, bărbatul a rostit numele agresorului său

Cătălina Burghelea, Cosmin Chelu 23.02.2022, 11:04
Român stabilit în Italia, ucis în bătaie. Cu ultimele puteri, bărbatul a rostit numele agresorului său

Un român stabilit în Italia a murit din cauza loviturilor aplicate de un conațional. În vârstă de 53 de ani, bărbatul trăia într-un pasaj subteran, în condiții greu de descris. Înainte de a-şi da ultima suflare, omul le-a dezvăluit carabinierilor cine este agresorul său. Oamenii legii au acționat imediat, însă, pentru român nu s-a mai putut face nimic, acesta murind la spital.

Sfârșit tragic pentru un român stabilit în Italia. A fost ucis în bătaie

Un român de 53 de ani, plecat la muncă în Italia, și-a găsit sfârșitul în zona în care locuia. Bărbatul a fost ucis în bătaie de un alt român în Rivoli (Piemonte). Victima care nu a supraviețuit se numea Andrei Dănilă şi locuia într-o baracă improvizată pe care a construit-o într-un pasaj subteran, în apropierea şoşelei de centură din Collegno. Omul trăia în condiții grele, de pe o zi pe alta, deoarece nu beneficia de niciun fel de ajutor social pe care statul îl oferă persoanelor fără adăpost.

Bărbatul avea 53 de ani și trăia în condiții greu de suportat

Omul a murit la spitalul din Rivoli (Provincia Torino), după ce a fost bătut cu bestialitate lângă baraca improvizată în care locuia. Tragicul eveniment a avut loc duminică dimineață, 20 februarie. Bărbatul a alertat poliția că a fost bătut.

„Ajutați-mă, am fost bătut. Mă simt rău.”, i-a spus românul dispecerului, potrivit La Stampa.

Înainte de a-și da ultima suflare, a rostit numele agresorului său

În momentul în care carabinierii l-au găsit, victima abia mai putea vorbi, dar, cu ultimele puteri, a povestit ce i s-a întâmplat, de fapt.

„Am fost bătut azi dimineață de un alt bărbat fără adăpost, român ca și mine. Apoi m-am întors aici, dar m-am simțit din ce în ce mai rău”, a declarat românul în vârstă de 53 de ani.

Aceste cuvinte au fost suficiente pentru a-i ajuta pe oamenii legii să plece pe urmele agresorului. Însă, până acum, nu au putut stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Loviturile aplicate la cap i-au fost fatale. S-a stins la spital

Loviturile la cap i-au fost fatale bărbatului bătut. Deși a fost transportat rapid la secția de urgență a spitalului din Rivoli, acesta a murit, la câteva ore după internare. Medicii urmează să facă autopsia trupului neînsuflețit pentru a se clarifica dacă loviturile primite în zona capului au fost cele care au cauzat sau nu decesul lui Andrei Dănilă.

Român din Italia, lovit mortal de o mașină pe autostradă

Un alt român și-a pierdut viața pe o autostradă din Italia. Accidentul mortal s-a produs, sâmbătă seara, pe autostrada A4. Tragedia a avut loc chiar înainte de miezul nopții, pe tronsonul dintre Bergamo și Seriate.

Cetățeanul român, în vârstă de 49 de ani, a murit pe loc. Potrivit anchetatorilor, bărbatul se deplasa spre Veneția, dar, la un moment dat, după ce a trecut de punctul de taxare din Bergamo, s-a ciocnit cu un obstacol ce i-a provocat pană la o roată. Prin urmare, bărbatul a coborât din mașină ca să verifice situația. Câteva secunde mai târziu, un autoturism l-a lovit mortal. În impact au mai fost implicate alte două autovehicule. La fața locului au intervenit trei ambulanțe, o mașină medicală și carabinierii din Seriate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...