Revenirea cu care Meghan Markle vrea să dea lovitura. Soția lui Harry pregătește o surpriză de proporții

Stan Filon 27.02.2023, 13:13

Meghan Markle se pare că își pregătește revenirea cu care vrea să dea lovitura. După o absență destul de lungă din atenția publicului, Ducesa de Sussex se pare că vrea să rupă gura târgului cu ceva special, care probabil o să-i și aducă o căruță de bani.

Revenirea cu care Meghan Markle vrea să dea lovitura

Meghan Markle a fost suspect de absentă, în ultima perioadă. A dispărut din atenția publicului și nu s-a făcut remarcată nici alături de partenerul său de viață, Prințul Harry. Acesta a făcut vâlvă cu cartea scoasă pe piați și a fost invitat de nenumărate ori să vorbească despre Spare (Rezerva).

Deși oamenii erau obișnuiți să îi vadă tot timpul împreună, iată că Meghan Markle și-a lăsat singur soțul să-și facă cunoscută cartea. Recent, s-a aflat și o parte din motivele pentru care ducessa de Sussex s-a retras. Se pare că aceasta pregătește un proiect major, deoarece lucrează un adevărat „guru de la Hollywood”.

Revenirea cu care Meghan Markle vrea sa dea lovitura
Revenirea cu care Meghan Markle vrea sa dea lovitura

„Se pregătește pentru ceva mare”

Prințul Harry și Meghan Markle l-au cunoscut pe guru Adam Lilling, un om de PR faimos de la Hollywood, la petrecerea dată luna trecută de prezentatoarea TV Ellen DeGeneres și soția Portia de Rossi, care și-au reînnoit jurămintele de nuntă, la Los Angeles.

Tom Bower, autorul cărții Revenge: Meghan, Harry and the War between Windsor, a sugerat că ducesa „se pregătește pentru ceva mare”.

O posibilă variantă ar fi lansarea unei noi cărți. În 2021, Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract de patru cărți cu editorii Penguin Random House. Prințul Harry ar fi primit un avans de 20 de milioane de dolari pentru Spare. Meghan, de asemenea, și-a lansat deja cartea pentru copii The Bench la aceeași editură și se zvonește că ducii lucrează la o carte „wellness”. În prezent se crede că a patra carte va fi autobiografia lui Meghan, relatează dailymail.co.uk, cu care ducesa de Sussex speră să dea lovitura.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...