Replica savuroasă pe care Eva i-a dat-o lui Cătălin Măruță la început de an școlar. Prezentatorul a rămas fără cuvinte. „Trebuie să asculți”. Video

Ioana Bucur 30.08.2022, 12:51
Replica savuroasă pe care Eva i-a dat-o lui Cătălin Măruță la început de an școlar. Prezentatorul a rămas fără cuvinte. „Trebuie să asculți”. Video

Mezina familiei pare să fie o sursă inepuizabilă de momente amuzante, reușind, de multe ori, să își lase părinții fără cuvinte. Un exemplu recent este replica savuroasă pe care Eva i-a dat-o lui Cătălin Măruță la început de an școlar. Prezentatorul PRO TV a făcut greșeala de a puncta că fiica sa uitase că avea de respectat o tradiție veche a familiei.

Eva, replică fabuloasă pentru Cătălin Măruță, la început de an școlar

Pentru unii elevi din România, vacanța de vară a ajuns la final. David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a început deja noul an școlar, așa că familia s-a mobilizat de la primele ore ale dimineții, astfel încât băiatul să ajungă la timp la ceremonia din prima zi de școală.

Cu uniforma echipată și ghiozdanul pe umăr, fiul vedetelor era mai mult decât pregătit și nerăbdător să își reîntâlnească toți colegii.

„Emoții mari pentru cei mici: David începe azi noul an școlar! Mâine este prima zi de școală și pentru Eva!

Le țin pumnii tuturor copiilor care incep școala zilele săptămâna aceasta sau luni, pe 5 septembrie. Sper să meargă toți la școală cu plăcere!”, a scris Andra, pe o platformă de social media.

Chiar dacă Eva începea cursurile a doua zi, micuța nu a putut să lipsească de la marele eveniment.

Replica savuroasă pe care Eva i-a dat-o lui Cătălin Măruță la început de an școlar. Prezentatorul a rămas fără cuvinte. „Trebuie să asculți”. Video

„Când ai o mamă…”

În timp ce se pregăteau să se urce în mașină, Cătălin Măruță și-a întrebat fiica de ce nu este îmbrăcată în pijama, așa cum a făcut în fiecare an, până acum, când începea fratele său școala. Fără să stea prea mult pe gânduri, puștoaica i-a servit o replică fabuloasă ce l-a lăsat pe celebrul prezentator fără cuvinte.

Cătălin Măruță: Daviduțu are ceva emoții, așa cum e și normal. Tu ce faci Eva, tradiția nu era să vii îmbrăcată în pijama?

Eva Măruță: Păi, când ai o mamă, trebuie să asculți și de ea, nu doar de tată.

Cătălin Măruță: Cum adică trebuie să asculți și de mamă, nu doar de tată? Tradiția nu era să mergi în pijama când îl ducem pe David la prima zi de școală?

Andra: Păi, da, dar dacă vrea să coboare din mașină, n-o poate face în pijama, de-aia am îmbrăcat-o – a explicat Andra în timp ce a primit o îmbrățișare de la micuța Eva.

În luna iulie, Eva a împlinit șapte ani, momentul fiind marcat de părinții ei și printr-un mesaj publicat în mediul online.

„Șapte ani ce când te-am privit și te-am ținut prima oară în brațe. La mulți ani, Eva, minunea noastră! Te iubim!”, a scris Andra.

„La mulți ani, fetița mea cu suflet mare! Să fii mereu sănătoasă, cu inima plină de curaj, să te lupți pentru visurile tale! Te iubesc Eva”, a scris Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...