Relațiile amoroase în 2021, explicate de Mihai Voropchievici. Numărul 5 va duce dragostea pe căi neștiute

Andreea Bisinicu 11.01.2021, 14:46
Relațiile amoroase în 2021, explicate de Mihai Voropchievici. Numărul 5 va duce dragostea pe căi neștiute

Relațiile amoroase în 2021, explicate de Mihai Voropchievici. Numărul 5 va duce dragostea pe căi neștiute. După anul 2020 care a adus numai dificultăți și supărări, anul 2021 promite să se revanșeze și să aducă numai bucurii și noroc, în special pe plan amoros. Iată ce te așteaptă pe plan amoros în anul 2021, conform specialistului Mihai Voropchievici.

Cum vor fi relațiile amoroase în 2021

Relațiile amoroase în 2021, explicate de Mihai Voropchievici. Anul 2021 va fi un an plin de aventuri, de iubiri surprinzătoare și pasiune, spun specialiștii în numerologie și astrologie. Anul 2021 are valore numerologică cifra 5, care reprezintă curiozitate, aventură și șanse noi pentru iubire. Cei care sunt singuri, momentan, își vor întâlni sufletul-pereche iar la anul e posibil să bată clopote de nuntă, întrucât 2022 va avea numărul valoric 6, care reprezintă cifra căsătoriei.

„Te ridici, îți faci bagajul și pleci la plimbare, atent la toate oportunitățile ce apar în jurul nostru. E un an al accidentelor din grabă, atenție la cum mergeți și ce faceți – nu numai în plan amoros, ci în toate direcțiile. 5 întotdeauna te pune să faci lucruri noi. 2021 cu valoare 5 este un an universal pentru toată lumea, dătător de energie”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru spun că cifra 5 este, de asemenea, cifra geloziei. Cei care sunt implicați într-o relație serioasă sau sunt căsătoriți trebuie să aibă grijă la ispitele care se perindă prin jurul lor. E ușor să pici pradă tentației, dacă nu ești atent. De asemenea, toate aventurile ascunse ies la iveală în 2021! Pe lângă aceasta, specialiștii vin și cu o veste bună. 2021 e anul în care se leagă cel mai ușor prietenii. Relațiile vechi se pot reînnoi, unii prieteni vor reveni în viața ta, dar ai grijă pe cine ierți.

Cum vor fi relațiile amoroase în 2021, în funcție de anul personal

Cifra personală 1

Oameni puternici, independenți, lideri care vor avea de înfruntat anumite situații provocatoare. Această cifră simbolizează noi începuturi dar și egoism și individualism. În plan profesional există posibilitatea să îți schimbi locul de muncă sau să fii promovat. Pe plan financiar îți va merge bine, dacă ai propria ta afacere. Ai grijă cu sănătatea, protejează-ți inima.

Cifra personală 2

Pe plan amoros, cei cu cifra personală 2 vor suferi din dragoste. Anul acesta poate aduce despărțiri și divorțuri în cupluri care nu mai funcționează cum trebuie. Nu accepți sfaturi de la cei din jur, dar trebuie să ai grijă de sănătatea ta.

Cifra personală 3

Pentru tine, anul 2021 aduce multă fericire. Cei care au cifra personală 3. După multe eforturi pe toate planurile, financiar, profesional și personal. Bucură-te de un an plin de satisfacții, pentru că îl meriți.

Ce iti rezerva anul 2021 in functie de cifra ta personala
Ce iti rezerva anul 2021 in functie de cifra ta personala

Cifra personală 4

Muncă, muncă și iar muncă. Aceasta pare să fie deviza celor care au cifra personală 4 în anul 2021. Prima jumătate a anului va fi dificilă, de aceea e necesar să ai răbdare și să nu te consumi foarte mult din cauza piedicilor care pot apărea în drumul tău.

Cifra personală 5

Ești norocos! Toate visele ți se vor împlini! Dacă ai cifra personală 5, atunci te așteaptă numai lucruri bune și surprize plăcute în anul 2021. Se anunță o călătorie/excursie în viitorul tău.

Cifra personală 6

Cei care au cifra personală 6 se concentrează pe familie în anul 2021. Mare grijă, e posibil ca voi sau cei apropiați vouă să sufere anumite probleme de sănătate și aveți nevoie de ajutorul și susținerea celor dragi pentru a trece cu bine peste acest hop. Relațiile amoroase nu merg foarte bine.

Cifra personală 7

Simți nevoia de liniște în 2021. Ai noroc la bani, iar șansele să câștigi la loterie sunt destul de mari, tot ce trebuie să faci este să și joci, binențeles. În acest an, vei trage linie și vei alege oamenii care merită să rămână în preajma ta, fie că vorbim de prieteni sau membrii familiei.

Cifra personală 8

Cifra personală 8 este cea a banilor, spune Mihai Voropchievici. Oamenii care au cifra personală 8 se bucură de un imens succes pe plan financiar. Banii vor trage la ei precum un magnet, iar pe anul 2021 afacerile prospere și banii sunt pe primul plan.

Cifra personală 9

Taie răul de la rădăcină și finalizează toate discuțiile, problemele, proiectele pe care le-ai lăsat neterminate, de-a lungul timpului. Anul 2021 este despre asta: finalizare. Nu începe nimic nou. E timpul ca ciclul să ajungă la un final.

Urmăriți Impact.ro și pe