VIDEO

Regele Charles, apariție surpriză după încoronare. Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa: „Doamne, sunt șocată”

Corina Oprea 08.05.2023, 15:33

Regele Charles a fost încornorat și este și mai mult acum în atenția celorlalți. Fiecare mișcare este analizată de către cei din jur, cu atât mai puțin aparițiile sale de acum. Ipostaza în care a fost văzut acum a surprins pe toată lumea, mai ales pe cei care l-au văzut în toată splendoarea lui.

Apariție surprinzătoare chiar după încoronare

Încoronarea Regelui Charles l-a adus și mai tare în atenția publicului. Fiecare dintre aparițiile sale este acum analizată cu atenție de către cei care îl iubesc și îl apreciază. După ce a primit noul titlu, este tot mai prezent în lumea publică și fanii ard de nerăbdare să îl revadă.

Regele Charles și Regina Camilla au glumit cu Lionel Richie și Katy Perry în timpul unei apariții surpriză la American Idol după Concertul de Încoronare. Cei doi au fost foarte încântați de invitație și au afișat look-uri impecabile, așa cum o fac mereu.

Cei doi concurenți le-au făcut complimente celor doi pentru cum a decurs încoronarea, dar și pentru ținutele extrem de elegante cu care s-au prezentat în platou.

„A fost incredibil și suntem aici pentru concertul de încoronare de la Castelul Windsor”, a spus Katy.

Regele Charles, în lacrimi la încoronare

Regele Charles al III-lea a avut parte de cel mai important eveniment al vieții sale. Noul monarh al Marii Britanii a primit noul său titlu cu mare încântare, dar mai ales cu emoții, care s-au văzut pe parcursul tuturor ceremoniilor.

Cel mai emoționant moment a fost atunci când i-a așezat pe cap coroana Sfântul Edward, care simbolizează legătura puternică dintre el şi popor. Cel mai tare a lăcrimat, însă, când lumea a strigat “Dumnezeul să-l apere pe Rege!”. Atunci, conducătorul Angliei nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Membrii familiei regale i-au jurat credință veșnică regelui, iar primii au fost chiar soția și Prințul William. Acesta a avut un discurs extrem de emoționant, la care a răspuns ferm și simplu, dar din suflet.

„Eu, William, Prinț de Wales, îți jur loialitatea mea și îți voi aduce credința și adevărul, ca vasal al vieții și brațelor. Aşa sa mă ajute Dumnezeu.”

„Mulțumesc, William!”

Urmăriți Impact.ro și pe