Reacție savuroasă a lui Gigi Mulțescu atunci când a aflat că spaniolii nu-l mai vor antrenor la Dinamo

Marian Cărăvan 14.08.2020, 10:47
Reacție savuroasă a lui Gigi Mulțescu atunci când a aflat că spaniolii nu-l mai vor antrenor la Dinamo

Ionuț Negoiță a ajuns în sfârșit la un acord cu grupul de investitori spanioli condus de Pablo Cortacero și așa a cedat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo. Vânzarea clubului va produce efecte imediat și la nivelul băncii tehnice.

Cum a reacționat Gigi Mulțescu atunci când a aflat că noii patroni nu-l vor antrenor

Gigi Mulțescu a fost chemat în timpul play-out-ului să o salveze pe Dinamo din zona fierbinte în care se afla. Cel supranumit SMURD-ul a aflat că noii investitori vor un alt antrenor la echipă, chiar dacă Ionuț Negoiță și-a manifestat intenția de a-l păstra pe tehnician. Dar, cum acționariatul s-a schimbat, se pot produce schimbări și în altă zonă.  Comentând pe marginea acestui subiect, antrenorul a avut o reacție savuroasă.

„Nu am semnat nici un contract cu Dinamo. Am avut două antrenamente azi. Am vorbit cu Bogdan Bălănescu să mă ocup în continuare de echipă. Eu am până în 15 cu drept de prelungire. Am negociat. Eu sunt la dispoziția clubului și vom vedea. Rămân la club până când e nevoie, până când o să vină următorul antrenor. Este interesant că de vreo trei patru zile n-am mai vorbit cu domnul Țălnar, deși sunt în relații foarte bune cu el. Noul proprietar poate să își aleagă echipa lui tehnică. Cine dă banii, acela trebuie să conducă. Veni, vidi, vici, roiu”, a spus Gigi Mulțescu pentru Digi Sport.

Suporterii, în culmea fericirii după vânzarea lui Dinamo

„Negoiță a plecat. Trăiască Dinamo Bucuresti!”, au scris suporterii pe rețelele de socializare.

Aceștia au postat un comunicat în care atrag totuși atenția că informațiile legate de schimbarea antrenorului nu pot asigura liniștea la Dinamo.

„Legat de ultimele discuții despre vânzarea clubului, putem spune doar atât:

Dacă investitorul spaniol ar asigura un buget de 5 milioane de euro, așa cum s-a vehiculat prin presă, ar fi o veste foarte îmbucurătoare. Credem că nimeni nu s-ar opune unei tranzacții în condiții avantajoase pentru Dinamo.

Cel mai important în momentul de față este ca antrenorul Gigi Mulțescu să poată pregăti în liniște meciurile care ne așteaptă în debutul campionatului. Informațiile și zvonurile despre schimbarea antrenorului nu pot asigura atmosfera potrivită pentru antrenament.

Trebuie să începem cu dreptul noul campionat”, se arată în comunicatul ultrașilor din Peluza Cătălin Hîldan.

Urmăriți Impact.ro și pe