Reacția fabuloasă a unui american după ce s-a văzut în Piața Obor din Capitală. Mesajul său face înconjurul lumii

Ionuț Vieru 15.04.2023, 08:15
Reacția fabuloasă a unui american după ce s-a văzut în Piața Obor din Capitală. Mesajul său face înconjurul lumii

Din ce în ce mai mulți turiști vizitează România, iar mulți rămân impresionați de țara noastră. În aceeași situație s-a aflat și un american care, însă, a ales o destinație turistică aparte: Piața Obor din Capitală.

Un american a rămas fascinat de Piața Obor din București

Nick Benvenuto este un doctor american din Philadelphia și călătorește de mai mulți ani prin toată Europa. Are chiar și o pagină web și un canal de YouTube, acolo unde documentează toate călătoriile sale din lume. „Travel Far, Eat Local” se numește.

Recent, Nick a ajuns în România și a dorit să afle cât mai multe lucruri despre țara noastră. Nu a ales destinații turistice tipice, ci a decis să meargă în Piața Obor din Capitală, cea mai mare piață din București.

Americanul a rămas plăcut surprins de oameni și de interacțiunile pe care le-a avut cu aceștia. Reacțiile sale le puteți vedea și pe canalul său de YouTube.

Citește și: Cât costă un kilogram de roșii românești înainte de Paște. În Piața Obor se vând mai scump decât mielul

”Piața Obor este una extrem de animată. Și, la cât de populată e, cred că toată lumea își face cumpărăturile aici. Piața e atât de întinsă, nici nu știi unde se termină. Mă impresionează că toate produsele sunt atât de proaspete, nu ca în Asia de Est, de exemplu”, spune Nick.

Americanul a fost surprins de Piața Obor din Capitală
Americanul a fost surprins de Piața Obor din Capitală

„Mititeii sunt fantastici”

Nick a stat câteva minute bune la coadă la Teresa Obor pentru a încerca micii românești, iar alături de porția de mici a ales o bere rece, americanul spunând că „au fost mai delicioși decât mă așteptam”.

„Mititeii sunt fantastici, sunt o mâncare națională în România. Și îi înțeleg pe români, sunt atât de gustoși și de suculenți mititeii cu muștar!”, a spus entuziasmat Nick Benvenuto.

Citește și: Mafia alimentelor din piețele românești. Cine umflă prețurile fructelor și legumelor, de fapt

Odată ce a terminat de explorat secțiune de legume și fructe, Nick a dorit să vadă cum vând românii carne și pește. Din nefericire, aici a avut parte de un mic incident. Oamenii i-au spus că nu poate filma și că va fi arestat dacă nu încetează.

 „Acel om nu a fost prea comunicativ. Însă nu înțeleg. Vindea carne și pește. Ce îi păsa dacă făceam poze la produse?”, a spus Nick.

Urmăriți Impact.ro și pe