Reacția emoționantă a Simonei Halep după vestea dată de americani. Ce le-a transmis fanilor

Ana-Maria Tudor 22.08.2023, 20:49
Reacția emoționantă a Simonei Halep după vestea dată de americani. Ce le-a transmis fanilor

Deși a fost inițial inclusă pe lista preliminară a sportivilor înregistrați pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, nu va putea lua parte la US Open 2023. Această situație este rezultatul întârzierii eliberării unei hotărâri în cazul procesului sau legat de cazul de dopaj.

Ce a avut tenismena de spus la aflarea acestei vești

Pentru a putea lua parte la US Open 2023, Simona Halep avea nevoie de un verdict favorabil în cazul ei de dopaj, cu substanța denumită Roxadustat.

Simona Halep incaseaza o noua lovitura. Ce s-a gasit in pasaportul ei biologic
 

Însă, deoarece Tribunalul Sport Resolutions de la Londra nu a furnizat nicio declarație oficială în privința dosarului său, organizatorii turneului US Open au fost nevoiți să o excludă pe Simona Halep din competiție.

”Potrivit regulamentului din turneele de Grand Slam, Simona Halep a fost retrasă automat de la US Open, în timp ce suspendarea ei a rămas activă la momentul stabilirii tabloului de calificări”, au informat oficialii Grand Slam-ului de la New York.

Citește și: Lovitura de grație pentru Simona Halep! Americanii au făcut anunțul: ce suspendare poate primi

După ce organizatorii US Open au confirmat ceea ce părea inevitabil, eliminarea Simonei Halep din lista participanților, fanii i-au transmis sute de mesaje cu scopul de a o încuraja. Însă, răspunsul celebrei jucătoare de tenis a venit sub forma unui comentariu postat pe Instagram, sub o postare cu o fotografie din vacanța sa în Italia.

„Mulțumesc mult pentru toate cuvintele voastre frumoase. Le primesc cu drag. Sper că și voi aveți un zâmbet pe față indiferent de orice”, a scris Simona Halep.

Verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep întârzie să apară

La finalul lunii iunie, Simona Halep a fost audiată în procesul său legat de acuzațiile de dopaj la Sport Resolutions. Inițial, un verdict era așteptat să fie dat în termen de două săptămâni, în jurul datei de 13 iulie. Însă, cu toate acestea, judecătorii au întârziat să ofere un răspuns oficial în acest sens, lucru care a condus la menținerea incertitudinii cu privire la viitorul fostului lider mondial al tenisului.

După ce și-a pierdut punctele adunate cu mult efort, tenismena a coborât pe poziția 562 în clasamentul WTA. De asemenea, se zvonește că până la data de 11 septembrie Simona Halep va rămâne fără niciun punct.

Vezi și: Simona Halep a primit lovitura de grație din SUA. E oficial, americanii au făcut anunțul

În ciuda acestui context tensionat, jucătoarea de tenis a luat decizia de a se bucura de o vacanță în frumoasa destinație Capri din Italia, de unde a împărtășit cu fanii săi clipuri video cu peisajele magnifice din jurul sau.

În plus, sportiva s-a confruntat cu trei amânări ale procesului, lucru care și-a pus amprenta într-un mod semnificativ asupra carierei sale.

Urmăriți Impact.ro și pe