RCS-RDS dă lovitura în România. Clienţii vor aprecia noutatea. Cu cine a semnat compania un contract uriaş

Stan Filon 02.01.2022, 17:24
RCS-RDS dă lovitura în România. Clienţii vor aprecia noutatea. Cu cine a semnat compania un contract uriaş

Digi RCS-RDS România a dat lovitura! Gigantul telekom a început anul 2022 cu o veste excelentă pentru pasionații de fotbal din România, care nu sunt deloc puțini! Astfel, am aflat că Digi Sport va difuza de anul acesta următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League”.

RCS-RDS dă din nou lovitura în România

Așadar, meciurile din Premier League se vor vedea la Digi RCS-RDS sezoanele 2022/2023, 2023/2024, 2024/2025! Gigantul telekom a ajuns la performanță să tramsmită astfel cele mai tari competiții din Europa! Fanii fotbalului pot vedea meciurile din Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A și Premier League.

„Ne face plăcere să anunțăm că Digi Sport va transmite următoarele trei sezoane ale campionatului Premier League, conținut care completează perfect varietatea de competiții sportive adusă în casele a milioane de fani ai fotbalului și ai sportului în general. Conținutul de calitate, echipa de profesioniști, entuziasmul și experiența lor, și, nu în ultimul rând, notorietatea ne ajută să fim lideri pe piața canalelor sportive din România”, a declarat Serghei Bulgac, CEO DIGI | RCS & RDS.

RCS-RDS da din nou lovitura in Romania
RCS-RDS da din nou lovitura in Romania

Cele mai tari meciuri de fotbal pot fi urmărite la Digi

Premier League este unul dintre celemai puternice campionate din lume! Meciurile din Anglia atrag miliarde de telespectatori din toate colțurile lumii, dar și nume celebre din fotbalul mondial. Ronaldo, Salah, Kane sau Lukaku sunt doar câțiva jucători care dau savoare meciurilor din Anglia, sub conducerea unor antrenori de top precum Pep Guardiola sau Jürgen Klopp.

Din Premier League vin echipe care ajung de cele mai multe ori în finalele celor mai importante coompetiții de fotbal din Europa! Așa s-a întâmplat, de exemplu, în ultima finală UEFA Champions League, câștigată de Chelsea împotriva celor de la Manchester City.

În campionatul puternic din Anglia s-au făcut remarcați și mai mulți fotbaliști celebri din România, printre care Dan Petrescu, Adrian Mutu sau Gică Popescu. De altfel, din postura de invitat permanent, și Ilie Dumitrescu, fost jucător la Tottenham și West Ham United, va analiza partidele din Premier League în cadrul emisiunilor Digi Sport.

Abonații serviciilor Digi vor putea viziona meciurile din Premier League pe canalele Digi Sport, pe Digi 4K, pe site-ul www.digisport.ro, dar și prin intermediul aplicației gratuite Digi Online.

Urmăriți Impact.ro și pe