Răzbunare cruntă al unui fost campion la judo. De ce a incendiat o casă şi o maşină. Incidentul s-a petrecut în Teleorman

Cristian Cojocaru, Anca Manolica 25.07.2021, 23:28
Răzbunare cruntă al unui fost campion la judo. De ce a incendiat o casă şi o maşină. Incidentul s-a petrecut în Teleorman

Se întâmplă ca uneori, anumite persoane să nu fie capabile să își stăpânească emoțiile, astfel că recurg la gesturi necugetate. Este și cazul unui fost campion la judo care a ales ca metodă de răzbunare incendierea.

Răzbunare inedită a unui fost campion la judo

În comuna Buzescu, județul Teleorman a avut loc un incident, astfel că un fost campion la judo a intrat în conflict cu un vecin. În timpul conflictului, fostului sportiv i s-a rupt de la gât prețioasa bijuterie, un lănțișor de aur. Pentru că vecinul respectiv nu a intenționat nici măcar o secundă să plătească paguba acestuia, fostul sportiv a ales să se lase condus de emoții, astfel că a decis să se răzbune prin incendierea casei și mașinii vinovatului.

Localnicii au afirmat că fostul sportiv ar fi intrat în conflict cu o cunoștință din comuna Buzescu, județul Teleorman. Se pare că pe parcursul conflictului, cei doi nu au putut ajunge la un numitor comun, astfel că acesta a escaladat la violență fizică. Cei doi s-au luat la bătaie, iar în timpul altercației, lănțișorul de aur al fostului luptător s-a rupt.

Fostul sportiv i-a cerut vecinului său suma de 3.500 de lei pentru a-și putea recupera paguba provocată. Desigur că acesta a refuzat să plătească suma păgubitului, iar acesta din urmă a ales o metodă mai puțin obișnuită de a se răzbuna. Fostul luptător a ales să îi incendieze casa și mașina, iar flăcările rezultate au distrus o mare parte din casă în timp ce mașina a suferit o daună totală.

răzbunare fost campion judo
Masina a ars in intregime ramanand doar caroseria

Pagubele rezultate sunt de ordinul zecilor de mii de euro

Proprietarul locuinței a efectuat o scurtă constatare din care rezultă că pagubele provocate de către fostul sportiv se ridică la suma de 50.000 de euro. Presa locală a notat faptul că o evaluare corectă urmează a fi efectuată de către instituțiile special abilitate în acest domeniu. Nu a trecut mult timp până când vinovatul de această situație a fost identificat și reținut de către autorități.

Pentru că legislația din România suferă de foarte multe hibe, procurorii au decis eliberarea acestuia. Astfel, în ciuda probelor existente la dosar și a recunoașterii faptei, magistrații au considerat că piromanul nu reprezintă un pericol social și au dispus controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, lucru care nu îl va afecta prea tare pe fostul campion de judo.

Văzându-se că nu are prea mult de suferit pe baza faptelor sale, el amenință acum că va da foc și la cea de-a doua casă pe care vecinul său o deține, în cazul în care acesta nu își va retrage plângerea depusă.

Urmăriți Impact.ro și pe