Răsturnare de situație în cazul divorțului Cristinei Ich. „Ne-am iubit pasional”. Ce acuză vedeta

Anca Manolica 04.10.2022, 16:11

O nouă despărțire în showbizul românesc. Cristina Ich a făcut recent noi precizări cu privire la motivul separării de fiul lui Victor Pițurcă, infirmând anumite zvonuri care au circulat prin presă. Influecerița a postat un mesaj lung pe contul său de Instagram, în care a oferit mai multe explicații. În ce relații este acum cu tatăl fiului ei, Noah.

Cristina Ich, despre relația cu Alex Pițurcă

După o relație de mai bine de trei ani, din care a rezultat un băiețel pe nume Noah, Cristina Ich și Alex Pițurcă a ajuns la final. Cei doi iubiți au decis să meargă pe căi diferite în viață, potrivit spuselor fotomodelului, pentru că nu mai puteau funcționa ca un cuplu. Vestea a fost dată chiar de superba brunetă, care a vorbit pe larg despre acest subiect.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată”, scria zilele trecute în mediul online Cristina Ich. După ce presa a scris mult pe subeictul separării dintre cei doi, bruneta poreclită Angelina Jolie de România a revenit și a făcut declarații pe larg despre separarea de băiatul lui Victor Pițurcă.

Deși nu mai formează un cuplu, vedeta a ținut să precizeze că ea și Alex Pițurcă au rămas în relații bune, de dragul micuțului Noah. Bruneta a explicat, în detaliu, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram, care au fost circumstanțele separării lor. Hotărârea, se pare, nu ar fi fost una de moment.

„Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau daă ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni.

Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, „calvar”. Ne-am iubit mult, pasiona, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil.

Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră.”, a scris Cristina.

Cristina Ich și Alex Pițurcă
Cristina Ich și Alex Pițurcă

„Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final”

Fotomodelul a dat asigurări că va păstra o relație de prietenie cu Alex Pițurcă, de dragul fiului lor, Noah. Totodată, ea a avut multe cuvinte de laudă la adresa fostului partener de viață, pe care îl consideră un părinte implicat și asumat.

„Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare.

Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat altă formă – ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect.”, a scris în continuare frumoasa brunetă pe Instagram.

Vezi întregul mesaj postat de Cristina Ich, în Galeria Foto a acestui articol.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...