Răsturnare de situație după ce Gheorghe Dincă a mărturisit că Luiza trăiește. Dezvăluirile făcute de mama tinerei: “I s-a promis ceva”

Badea Violeta 17.10.2022, 13:36
Răsturnare de situație după ce Gheorghe Dincă a mărturisit că Luiza trăiește. Dezvăluirile făcute de mama tinerei: “I s-a promis ceva”

Înainte de a-și afla sentința, Gheorghe Dincă a scris câteva rânduri bune familiei Luizei Melencu. Printre altele, monstrul din Caracal a mărturisit că fata trăiește. Acum, Monica Melencu, mama copilei, a oferit prima reacție după ce a citit scrisoarea trimisă de cel care se presupune ca i-ar fi ucis fiica.

Reacția mamei Luizei Melencu la scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă

Au trecut mai bine de trei ani de la tragedia din Caracal și nici acum nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat, de fapt, în curtea lui Gheorghe Dincă.

De curând, acesta a primit 30 de ani de închisoare pentru uciderea celor două copile, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar adevărul pare departe de a fi ieșit la iveală.

Acum, noi informaţii au ieşit la rampă în ceea ce priveşte misterioasa dispariție a Luizei Melencu. Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare familiei fetei. El le-a transmis că cel mai bine ar fi să schimbe avocatul și că Luiza trăiește.

Mama copilei, însă, nu crede că cele 10 pagini au fost redactate de către monstrul din Caracal, ci mai degrabă de către un avocat sau un procuror.

„Am primit o scrisoare de zece pagini, niște aberații pot să vă zic! Printre rânduri scria să să schimbăm și avocatul, lucru care nu se va întâmpla.

Scrisoarea a fost probabil scrisă de un avocat sau de un procuror. În trecut au mai existat divergențe de opinie între avocatul Luizei și cel al Alexandrei.

Nu cred că a scris el scrisoarea, pentru că nu este capabil să aibă un asemenea vocabular. El este un om simplu. Lui Dincă cred că i s-a promis ceva și nu s-au respectat unele lucruri, deoarece acum el a primit mai mulți ani de închisoare decât era înțelegerea lor la început.

Eu așa cred! Știu că acum nu mai este nici la Penitenciarul din Craiova, l-au mutat undeva pe la Argeș. Cel mai probabil să nu se afle unele lucruri îl tot mută dintr-o parte în alta.

El este acum ca un elev de clasa I, de șapte ani, toată lumea îl întreabă de toate. Îl plimbă așa să nu se stabilizeze unele informații.” ,  a declarat Monica Melencu, potrivit celor de la Click.

Citește și Declarația care răstoarnă cazul Caracal. Gheorghe Dincă a mărturisit: „Luiza dumneavoastră trăiește”!

Monica Melencu
Monica Melencu

„Luiza nu cred că este moartă”

Deşi a trecut atâta timp de la dispariția Luizei, mama fetei continuă să creadă că fiica sa este în viață, însă nu poate fugi din locul unde este ținută. De asemenea, Monica Melencu crede că și Alexandra trăiește.

„Luiza nu cred că este moartă, trăiește! Chiar dacă este vie, nu cred că o să se mai întoarcă acasă. Totul depinde de cercul în care se învârte.

Cine știe ce face ea acum și pe unde este. Pe mâna cui a ajuns. Și Alexandra cred că este în viață, din punctul meu de vedere. Mă gândesc că nu ar fi fost luate și omorâte.

Nu ar avea sens acest lucru. Ei pot face mulți bani pe spatele lor. Noi ne luptăm până în pânzele albe să facem dreptate, suntem niște oameni simpli, de la țară, nu știu dacă vom reuși într-un final. Noi nu avem puterea celor mari să îi putem învinge.”, a mai precizat femeia pentru aceeași sursă.

Citește și Cazul Caracal. Mesajul copleșitor al mamei Luizei Melencu, la 3 ani de la dispariția fetei: “Știu în realitate ce s-a întâmplat”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...