Ramona Olaru s-a iubit cu doi fotbaliști. Cum a fost surprinsă vedeta de la Antena 1

Beatrice Dumitru 17.03.2023, 12:19

Ramona Olaru este una dintre cele mai curtate femei din showbizul românesc. De curând, asistenta de la „Neața cu Răzvan și Dani” a încheiat relația cu Cătălin Cazacu, dar puțini știu că după divorț aceasta a avut câteva relații pasagere, Două dintre ele au fost cu jucători de fotbal.

Cu ce fotbaliști s-a iubit Ramona Olaru

În 2019, Ramona Olaru a încheiat un capitol important din viața ei. Ea a divorțat de comun acord cu fostul soț, după ce a aflat că acesta o înșela. După acel episod, vedeta și-a refăcut viața și a aavut două relații mediatizate cu Emi, de la trupa „Noaptea tărziu”, și cu fostul motociclist Cătălin Cazazu. Cei doi s-au iubit cu patimă și își doreau să se căsătorească, după ce asistenta de la „Neața cu Răzvan și Dani” primise inelul de logodnă,

Dar puțini știu că după divorț, Ramona Olaru s-a iubit cu doi fotbaliști, ea fiind surprinsă de paparazzi într-un club de fițe din Mamaia, alături de unul dintre aceștia. Aceasta a fost curtată intens de Ionuț Radu, fostul portar al naționalei sub 21 de ani a României, iar alături de cei doi, în acea seară s-a mai aflat și George Pușcaș. Surse din anturajul asistentei susțin că între aceasta și Ionuț Radu s-ar fi legat ceva, dar nu a durat foarte mult.

Ramona Olaru s-a iubit cu doi fotbaliști. Cum a fost surprinsă vedeta de la Antena 1
Ramona Olaru este asitentă la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Poveste de iubire cu Vlad Achim

După episodul Mamaia, Ramona Olaru a mai fost îndrăgostită și de fotabalistul Cosmin Achim, care la vremea respectivă juca la FC Voluntari, Acesta avea mare succes la tinerele frumoase, iar cei doi au fost suprinși la diferite evenimente împreună, însă nici de această dată relația nu a rezistat prea mult. Vlad Achim a crescut la Școala de Fotbal Gică Popescu.

Ramona Olaru a dezvăluit recent că a plecat într-o vacanță romantică, în Ungaria, alături de un nou iubit, a cărui identitate nu a dezvăluit-o încă. Vedeta a publicat pe Instagram o fotografie în care apărea îmbrăcată sumar într-un pat de hotel și cu un buchet mare de trandafiri roșii în brațe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...