Ramona Olaru s-a destăinuit. Ce tip de bărbați îi plac, de fapt. Iubitul vedetei poate răsufla ușurat

Ioana Bucur 07.06.2022, 10:52
Ramona Olaru s-a destăinuit. Ce tip de bărbați îi plac, de fapt. Iubitul vedetei poate răsufla ușurat

Superbă, cu simțul umorului și parcă mereu pusă pe șotii, Ramona Olaru a reușit să cucerească publicul, câștigându-și rapid un loc în echipa Neatza cu Răzvan și Dani. Recent, simpatica prezentatoare și-a deschis sufletul, vorbind despre cum a reușit să depășească o perioadă dificilă a vieții, dar și ce tip de bărbați îi plac. Din fericire, iubitul vedetei nu are de ce să își facă griji.

Ramona Olaru, mai sinceră ca oricând

Mulți români își încep dimineața cu ea și colegii săi de la Neatza cu Răzvan și Dani. Este tânără frumoasă, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu pregătită și dornică să îi facă pe cei din jurul ei să zâmbească.

Ceea ce puțini au știut sau au văzut a fost că nu a trecut printr-o perioadă tocmai ușoară. Dându-șe seama că are nevoie de ajutor, a luat decizia de a apela la un psiholog. Mai mult, a avut curajul să vorbească despre asta, chiar dacă, în România, există încă prejudecăți.

Ramona Olaru a a recunoscut că a fost surprinsă în momentul în care a fost rugată să dea și altora datele de contact ale psihologului cu care discută de aproape doi ani.

„Am primit de multe ori mesaje prin care oamenii mă rugau să le dau numărul de telefon al psihologului meu. Ceea ce înseamnă că am făcut un lucru bun, vorbind despre asta.

Oamenii te cred nebun dacă mergi la psiholog. Dar ei nu știu că, de fapt, rezolvi niște traume, niște probleme cu care te lupți de mic și nu poți să-ți faci decât un bine”, a spus Ramona Olaru, potrivit Cancan.

Ramona Olaru s-a destăinuit. Ce tip de bărbați îi plac, de fapt. Iubitul vedetei poate răsufla ușurat
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

„Măcar e ascultător”

La fel de sinceră, vedeta Antena 1 a dezvăluit și ce preferințe are în ceea ce privește sexul opus. Fără pantaloni strâmți sau mușchi tari ca piatra:

„Pantalonii strânși pe bărbați nu-mi plac! Îmi place atât de mult bărbatul care stă cu mine și care împarte casa și patul n-are obiceiul de genul ăsta… Mai poartă tricouri scurte câteodată și, când mai ridică mâinile… Dar m-am ocupat de treaba asta și nu mai face. Măcar e ascultător.

Am descoperit că și mie-mi place ca, așa, un bărbat să aibă puțină burtică. Dar tot timpul am știut că nu-mi plac bărbații cu mușchi. Nu-mi place ca bărbatul să fie dulap, să fie, așa, mai moale. Îmi place, când pun mâna pe mâna lui, să fie un pic mai moale, nu țeapănă, așa! Ce-i aia? Vreau să simt cum mă ia ceva pufos în brațe”, a încheiat Ramona Olaru, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...