Ramona Bruynseels, atac la Klaus Iohannis: ”Ce ați făcut în acești 5 ani? A fost un eșec!”

Redacția IMPACT 11.09.2019, 13:16
Ramona Bruynseels, atac la Klaus Iohannis: ”Ce ați făcut în acești 5 ani? A fost un eșec!”

Ramona Bruynseels este aspirantă la postura de candidat la prezidențiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu.  Până când vom afla cine a reușit să adune cele 200.000 de semnături și cine nu, aspiranții s-au lansat în critici și reproșuri la adresa celorlalți candidați sau posibili candidați.

Campania electorală nu a început încă, dar aspiranții la postura de candidat la prezidențiale se întrec în reproșuri. Principalul vizat este președintele în exercițiu, Klaus Iohannis, căruia mulți vor să-i ia locul.

Printre cei care și-au anunțat intenția de a candida la prezidențiale se numără și Ramona Bruynseels. Ea este cea pe care partidul fondat de Dan Voiculescu, Partidul Puterii Umaniste PPU, o aruncă în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Nici Ramona Bruynseels nu s-a dezis și a lansat critici la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Ramona Bruynseels, atac la Klaus Iohannis

Ramona Bruynseels a lansat un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis pe care-l acuză că nu a făcut nimic la Palatul Cotroceni.

”Dar dle președinte, ce ați făcut în acești 5 ani, pentru a reduce absenteismul și abandonul școlar. Cum ați concretizat discuțiile din cadrul proiectului ”România educată”? Oare și ”România normală” se va dovedi un eșec, pe măsura ”României, lucrului bine făcut”? Ce ați făcut în acești 5 ani, domnule președinte? Ce s-a întâmplat cu proiectul dvs ”România educată”? Președintele Iohannis nu a făcut nimic din toate acestea. El trebuia să se implice în proiecte, în anumite cauze, să adune în jurul său actori sociali, lideri politici, indiferent din partidul din care provin aceștia și împreună să demareze proiecte adevărate, ale căror rezultate să fie implementate”
Ramona Bruynseels, candidat PPU la prezidențiale

Declarația sa vine după ce, la rându-i, președintele Klaus Iohannis a criticat guvernarea PSD, într-un discurs ținut la un eveniment la Romexpo. Șeful statului a spus, între altele, că ”miniștrii pe care PSD i-a perindat la Ministerul Educației nu au rezistat tentației păguboase de a face politici educaționale după ureche”.

Urmăriți Impact.ro și pe