Raluca Pastramă, răsfăţată de ziua ei. Cum a reacţionat Pepe când a văzut ce cadouri a primit bruneta

Raluca Pastramă, răsfăţată de ziua ei. Cum a reacţionat Pepe când a văzut ce cadouri a primit bruneta

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe cu care acesta are și două fetițe, a fost răsfăţată de ziua ei, când vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Bruneta a primit multe cadouri, iar reacția lui Pepe nu a întârziat să apară.

Raluca Pastramă a fost răsfăţată de ziua ei de naștere

Ieri, frumoasa Raluca Pastramă a avut parte de o zi plină de veselie, cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani. Aceasta radiază pe zi ce trece tot mai tare, după ce a devenit o femeie singură. Raluca a divorțat de Pepe după o căsnicie de opt ani, însă cei doi continuă să se înțeleagă de minune de dragul fetelor pe care le au împreună.

18 aprilie este o zi cu mare fast în familia Ralucăi Pastramă, fiind ziua de naștere a brunetei. Cumnata sa, Alexandra, a fost cea care a postat mai multe imagini de la petrecerea organizată pentru fosta soție a lui Pepe. Raluca de asemenea, a postat mai multe poze în care apare cu un buchet de trandafiri roz, lucru care i-a pus pe fanii ei pe gânduri.

Cu un zâmbet larg și radiind de fericire, Raluca a schimbat prefixul cu mare fast, totodată fiind  impresionată de imensul buchet de trandafiri primit. Supriza făcută de familia vedetei i-a depășit așteptările acesteia. Pepe, nu a stat pe gânduri și a reacționat imedia la fotografia celei care i-a dăruit doi copii.

Implinind varsta de 30 de ani, Raluca Pastrama a primit un imens buchet de trandafiri
Implinind varsta de 30 de ani, Raluca Pastrama a primit un imens buchet de trandafiri

Unde va petrece vedeta sărbătorile

În postarea făcută de Raluca, aceasta a adăugat și un mesaj de mulțumire tuturor fanilor care s-au gândit să îi transmită urări de ziua sa de naștere. Fanii acesteia s-au întrecut în urări care mai de care mai pline de entuziasm și gânduri pozitive la adresa fostei soții a latino loverului Pepe.

”#30thbirthday  Vă mulțumesc din suflet că v-ati gândit la mine, vă mulțumesc pentru gândurile bune și sper ca tot ceea ce mi-ați dorit mie să vi se întâmple și vouă. #30thbirthday ”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Raluca Pastramă.

Chiar dacă cei doi au semnat actele de divorț în urmî cu scurt timp, aceștia continuă să petreacă timp împreună de dragul fetelor lor. Astfel, cei doi au hotărât să petreacă sărbătorile pascale în sânul familiei, chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu. Această sărbătoare este una de mare însemnătate pentru cântăreț și consideră că cel mai frumos se petrece în familie.

“Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a declarat Pepe, potrivit playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI