Radu Banciu îl ”execută” pe Marius Șumudică, după scandalul cu translatorul său. ”Cum să îți placă Turcia, bă?!”

Andrei Cezar 12.10.2021, 17:47
Radu Banciu îl ”execută” pe Marius Șumudică, după scandalul cu translatorul său. ”Cum să îți placă Turcia, bă?!”

Marius Șumudică este ”lovit” din toate părțile. După ce a fost atacat de fostul său colaborator, Oguzhan Erdogmuș, care a spus că declarațiile oficiale ale tehnicianului român despre Turcia nu coincid cu ceea ce simte de fapt pentru ea, acum a venit rândul lui Radu Banciu să îl ”mitralieze” pe Șumudică, pe marginea aceluiași subiect.

Radu Banciu râde de Marius Șumudică, după scandalul cu fostul său colaborator

Fostul translator al lui Marius Șumudică a declarat despre tehnicianul român că, deși acesta spune despre Turcia că este a doua lui casă, în spatele camerelor ar avea o cu totul altă părere despre țara în care activează în prezent ca antrenor. 

El spunea în mod constat în fața presei că Turcia este a doua lui casă, dar pe la spate ne insulta țara. În timp ce mergeam la conferințele de presă, asistentul său mi-a spus: „Fii atent, fiule. El poate să plângă, dar minte”, iar când mi-a spus asta, nu m-am putut abține să nu râd. Poți vedea și pe filmări.

Când a început COVID-19 ai fugit din țară, apoi te-ai întors pentru că nu ai găsit alt loc de muncă în Turcia. Totul ți-a fost adus în camera ta, de la covor la perdele, de la televizor la cuptorul cu microunde. Mesele tale erau pregătite de club”, a spus Oguzhan Erdomus, conform Yenisafk.com.

Declarația translatorului turc a fost comentată de Radu Banciu în emisiunea pe care o moderează la Look Sport. Cunoscutul realizator TV este în asemntimentul fostului colaborator al lui Șumudică și spune că tehnicianul român îi apreciază pe turci doar la nivel declarativ, dar în realitate are cu totul are sentimente.

Nu ne surprinde. Și el e compatriotul ”Strâmbului”. Așa sunt toți oamenii pe lumea asta. Numai noi credem că ”politically correct” ăsta, pe care presa din toată lumea încearcă să-l afișeze pe toate ecranele și pe toate canalele va schimba lumea. Ce să facă Șumudică? El când se duce la o conferință de presă trebuie să spună de bine. Nu mai poți să spui, cu cuvintele tale: ”Să știți că mie nu îmi place Turcia, nu mi-a plăcut niciodată, aveți un dictator la conducere. Sunteți vai de mama voastră! Și, în copilărie, ne-am bătut și cu voi prin războaie. Și eu nu vă înghit. Am venit să vă iau banii.”,a spus jurnalistul în emisiunea ”Notele lui Banciu”.

Radu Banciu il ”executa” pe Marius Sumudica, dupa scandalul cu translatorul sau. ”Cum sa iti placa Turcia, ba?!”
Radu Banciu il ”executa” pe Marius Sumudica, dupa scandalul cu translatorul sau. ”Cum sa iti placa Turcia, ba?!”

”Cum să îți placă Turcia, bă?!”

Pentru că nu poți să spui asta, atunci spui că e o țară minunată. L-am auzit și eu că a zis: ”Îmi place Turcia”. Cum să-ți placă Turcia, bă? Din toată lumea asta, ție îți place Turcia, bă? Spune și tu: ”Îmi place Costa Rica, îmi place Tuvalu, îmi place Noua Zeelandă”. Cum să-ți placă, bă, Turcia? Evident că nu-l credea nimeni.

Sigur că atunci când se duce și nu poate să bea un păhărel de alcool pe undeva și trebuie să-și ia un ceai îi înjură pe turcaleți. Ce să facă? Dar toată lumea face așa”, a continuat jurnalistul.

Amuzat de situația în care se află antrenorul lui Yeni Malatyaspor, Banciu a adăugat: „Dacă o să ajungă antrenor în Madagascar va face la fel. Știi ce o să spună translatorul lui de limbă malgașă? ”Mi-a mâncat lemurianul la supă. El vorbea frumos de Madagascar, la televizor și când a plecat mi-a luat lemurianul de coadă și l-a băgat în supă”.

Urmăriți Impact.ro și pe