Puya, implicat într-un scandal uriaş. A fost scos cu forţa de poliţie dintr-un magazin

Stan Filon 13.12.2021, 19:57
Puya, implicat într-un scandal uriaş. A fost scos cu forţa de poliţie dintr-un magazin

Puya a fost implicat într-un scandal, săptămâna trecută, însă totul a ieșit acum la iveală! Dacă înainte ieșeau scandaluri monstru în cluburile din București, iată că mai nou acestea izbucnesc chiar în supermarket! Băiatul rău al hip-hop-ului românesc a lovit din nou!

Puya, implicat din nou într-un scandal uriaş

Puya s-a aflat în centrul unui scandal, săptămâna trecută, după ce a vrut să-și cumpere o bere. Celebrul cântăreț a intrat într-un magazin de pe strada Ion Mihalache, când a fost întâmpinat de agentul de pază, care l-a avertizat că este obligat să poarte mască de protecție.

Hip-hopperul nu a fost de acord deloc cu ceea ce a avut să-i spună agentul de pază și a spus că nu îl poate obliga nimeni să poarte mască de protecție. Mai mult, l-a asaltat pe paznic cu o ploaie de înjurături. Spre ghinionul său, o echipă de intervenție cu care magazinul respectiv are contract era chiar în zonă, așa că paznicul înjurat de Puya i-a chemat pentru a-l ajuta, potrivit spynews.ro.

Puya, implicat intr-un scandal urias
Puya, implicat intr-un scandal urias

L-a înjurat pe agentul de pază ca la ușa cortului

Echipa de intervenție a intervenit și l-a escortat pe Puya afară din magazin. Potrivit martorilor de la faţa locului, artistul, care avea în mână o cutie de bere pe care tocmai o luase din magazin. Cântărețul și-a dat seama că se putea termina destul de urât pentru el, așa că nu a opus rezistență și a ieşit din incinta magazinului fără să provoace vreun incident și mai neplăcut.

Restricțiile impuse în pandemia de coronavirus se pare că nu îi sunt pe plac deloc artistului, care este hotărât să nu le respecte. Mai mult, acesta nu se află la prima astfel de abatere, Anul trecut, în luna iunie, Puya a ţinut un concert într-un club din Mamaia, în plină stare de alertă. La eveniment au participat în jur de 500 de oameni şi nu s-a respectat nicio măsură de distanţare socială.

Spectacolul lui Puya a fost însă întrerupt de oamenii legii, după doar o jumătate de oră. Cei prezenți la concert au umplut rețelele de socializare cu imagini live de la concert, iar oamenii legii au intrat imediat pe fir. S-au autosesizat și au întrerupt concertul respectiv. Au fost date amenzi de 10.000 de lei, în urma acțiunii de la clubul de fițe din Mamaia.

Urmăriți Impact.ro și pe