Programul magazinelor Lidl şi Kaufland de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie. Clienţii fideli trebuie să afle

Beatrice Dumitru 29.11.2021, 17:10
Programul magazinelor Lidl şi Kaufland de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie. Clienţii fideli trebuie să afle

De Sfântul Andrei şi 1 Decembrie românii au o minivacanță de cinci zile. În aceaste condiții, marile magazine au anunțat orarul după care vor funcționa în această perioadă. Clienții supermarketurilor Lidl și Kaufland pot afla când trebuie să meargă la cumpărături în aceste două zile.

Programul Lidl și Kaufland pe 30 noiembrie și 1 Decembrie

Cu ocazia zilei de Sfântul Andrei şi a zilei de 1 Decembrie românii beneficiază de o minivacanță de cinci zile, după ce Guvernul a decis ca și ziua de 29 noimebrie să fie liberă pentru bugetari. Chiar și așa, orarul de funcţionare pentru majoritatea magazinelor nu suferă modificări.

Programul magazinelor Lidl şi Kaufland de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie. Clienţii fideli trebuie să afle
Programul Lidl de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie.

Din cauza restricţiilor de deplasare, dar și al programului impus de autorități pentru persoanele nevaccinate, majoritatea magazinelor au ales să funcționeze după același program ca și până acum. Astfel, supermarketurile Lidl și Kaufland au anunțat programul de funcționare pentru zilele de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie.

Programul Lidl pe 30 noiembrie și 1 Decembrie:

  • 07.00 – 21.00
  • duminică: 08.00 – 20.00.

Programul Kaufland pe 30 noiembrie și 1 Decembrie:

  • 07.30 – 21.00
  • duminică: 08.00 – 19.00.

Programul magazinelor după introducere restricțiilor anti-Covid

Din data de 25 octombrie, în România, au intrat în vigoare restricțiile impuse de autorități pentru persoanele nevaccinate, iar una dintre noile măsuri are în vedere programul magazinelor. Astfel, potrivit restricțiilor, magazinele, restaurantele și toți operatorii economici care activează în domeniul comerțului/prestărilor de servicii vor închide mai devreme. De la ora 22:00 începe carantina de noapte, valabilă pâna la 5:00 dimineața.

Astfel, Lidl începe programul cu clienții de la ora 07:00, în vreme ce duminică magazinele se vor deschide la 08:00. Magazinul închide în fiecare seară mai devreme cu o oră, adică la 21:00, față de cum funcționa îninte de introducerea restricțiilor.

Și programul celorlalte magazine mari s-a modificat. Conform restricțiilor, Kaufland deschide  în fiecare zi la ora 7:30 și închide la ora 21:00, în timp duminica începe programul cu clienții la ora 8:00. Atât la Lidl, cât și la Kaufland nu este obligatoriu certificatul verde.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...