Program Auchan de Sărbători. Orele de funcționare pentru 17, 18, 19 și 20 aprilie

Daria Petrescu 13.04.2020, 19:36
Program Auchan de Sărbători. Orele de funcționare pentru 17, 18, 19 și 20 aprilie

Program Auchan a fost modificat, în urma ordonanței de urgență date în urmă cu o lună,  din cauza coronavirusului. Astfel că, și în perioada sărbătorilor de Paște, hipermarketul va funcționa după un program special. Hipermarketurile și supermarketurile Auchan vor fi deschise pentru clienți, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 8.00 la 21.00.

Programul Auchan de Paște 2020

– Zilnic: 8-21*

– Sâmbătă 18 aprilie: 8-18

– Duminică 19 aprilie: închis

– Luni 20 aprilie: închis

În restul zilelor program normal *cu exceptia:

-magazinelor Auchan Cotroceni (Zilnic 8-20, Sâmbătă 18 aprilie: 8-18, Duminică și Luni 19-20 aprilie: închis)

Auchan Obor (de Luni până Sâmbăta 8-21, Duminică: 8-18, Sâmbătă 18 aprilie: 8-18, Duminică și Luni 19-20 aprilie: închis)

Hipermarketurile și supermarketurile Auchan, precum și magazinele de proximitate MyAuchan clasice vor fi deschise pentru clienți, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 8.00 la 21.00.

Excepție fac Auchan Cotroceni, care are un program zilnic între orele 8.00-20.00, și supermarketul Auchan Obor. De luni până sâmbătă este deschis de la 8.00-21.00, iar duminica în intervalul 8.00-18.00. Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom rămân deschise non-stop.

„Pentru că suntem o companie responsabilă, din respect pentru angajații și colaboratorii noștri, am decis să închidem cu o oră mai devreme, astfel încât aceștia să ajungă la familiile lor până la ora 22.00, în contextul noilor recomandări și prevederi impuse de Ordonanța Militară nr. 2.

Astfel, noul program de funcționare al magazinelor Auchan devine 8.00-21.00 de luni până duminică, acesta rămânând foarte extins pentru clienți – 13 ore pe zi.

Hipermarketurile și supermarketurile Auchan vor fi deschise pentru clienți
Hipermarketurile și supermarketurile Auchan vor fi deschise pentru clienți

Mai mult, până pe 18 aprilie sute de produse din oferta de Paște, printre care sortimente de ciocolată, panettone, cozonac și coșuri cadou beneficiază de reduceri de până la 30%.

Reamintim că Auchan a pus în aplicare un plan extins de protecție în magazinele sale:

– instalarea geamurilor de protecție din plexiglas la casele de marcat din toate magazinele;

-igienizarea sistematică a cărucioarelor, coșurilor de cumpărături, caselor, benzilor de produse, POS-urilor, precum și a vitrinelor și frigiderelor;

– igienizarea și dezinfectarea, cu regularitate, a intrărilor și scărilor rulante;

-plasarea dispozitivelor automate de dozare gel dezinfectant la intrări, precum și în diverse puncte din interiorul magazinelor;

-verificarea periodică a sistemelor de ventilație din magazine; eliminarea testerelor de produse și anularea degustărilor și evenimentelor din magazine;

-monitorizarea zilnică a stării de sănătate a angajaților prin măsurarea temperaturii prin termo-scanare în momentul venirii la serviciu și este în coordonare permanentă cu autoritățile.

Despre Auchan

Auchan a intrat în România printr-un parteneriat cu investitori străini și români, care au adus și condus rețeaua Cora.  Astfel în 2005 a fost înființată firma MGV Distri-Hiper în care investitorii dețineau 71% și Auchan 29%. În noiembrie și decembrie 2008, Auchan a cumpărat restul acțiunilor și a devenit singurul propietar.

În România, primul hipermarket Auchan a fost inaugurat la 7 noiembrie 2006, fiind amplasat în cartierul Titan din București. Până în anul 2009, compania a realizat investiții de 400 milioane euro în România.

Compania a adoptat un alt model decât cel al Cora, cu costuri reduse prin hipermarketurile deschise inițial cu podelele nepavate, netipărirea de cataloage, publicitate limitată.

De asemenea, comercializează produsele fără taxă la raft și fără aranjare preferențială după marcă, produsele fiind așezate după sortiment.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe