Prognoza meteo zilnică marți, 20 septembrie 2022. Se întâmplă astăzi, în întreaga țară

Stan Filon 20.09.2022, 05:53
Prognoza meteo zilnică marți, 20 septembrie 2022. Se întâmplă astăzi, în întreaga țară

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 20 septembrie 2022, de unde am aflat că vremea frumoasă se reîntoarce pe meleagurile noastre, chiar dacă temperaturile vor fi destul de scăzute, chiar sub normalul perioadei, în unele zone.

Prognoza meteo zilnică marți, 20 septembrie 2022

Așadar, prognoza meteo de marți, 20 septembrie, anunță vreme frumoasă în majoritatea regiunilor, chiar dacă temperaturile rămân destul de scăzute. Maximele zilei de marți vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade, iar cel mai cald va fi în Muntenia și Dobrogea. Vremea va fi mohorâtă doar în vestul, centrul și nordul țării, acolo unde izolat pot să mai apară unele precipitații sub formă de ploaie. În rest, vremea va fi în general frumoasă. Seara, însă, ploile își pot face apariția și în Crișana sau în partea de nord a Moldovei.

Bucureștenii au parte și marți de vreme frumoasă, dar puțin mai rece față de ziua precedentă. În timpul zilei, maxima nu va trece de 18 grade, în timp ce noaptea, minima va coborî până la 6 grade. Atât în timpul zilei, cât și după lăsarea serii, cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla moderat și nu vor fi condiții de precipitații.

Prognoza meteo zilnica marti, 20 septembrie 2022
Prognoza meteo zilnica marti, 20 septembrie 2022

Vremea în Brașov marți, 20 septembrie 2022

Brașovenii vor avea parte de o vreme destul de mohorâtă. Cerul va fi variabil și sunt posibile ploi răzlețe. Maximele vor atinge doar 13 grade Celsius, pe când minimele vor scădea până la 6 grade Celsius. Vântul va mai prezenta unele intensificări, în special în zonele înalte de munte.

Vremea în Constanța marți, 20 septembrie 2022

Temperaturile scăzute pun stăpânire și pe malul mării. Dacă zilele trecute au fost chiar și 33 de grade Celsius, iată că marți temperaturile maxime nu vor depăși 20 de grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor scădea până în jurul valorilor de 11 grade Celsius. Chiar dacă temperaturile scad, meteorologii ANM spun că vremea va fi plăcută.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...