Prognoza meteo, miercuri, 25 septembrie. Temperaturi scăzute și ploi în aproape toată țara, anunță ANM

Alexandru Ioanid 25.09.2019, 11:29
Prognoza meteo, miercuri, 25 septembrie. Temperaturi scăzute și ploi în aproape toată țara, anunță ANM

Meteorologii au anunțat prognoza pentru ziua de miercuri, 25 septembrie. ANM anunță că temperaturile vor fi scăzute, iar ploile vor cuprinde o mare parte din regiunile țării.

Meteorologii ANM au anunțat prognoza pentru ziua de miercuri, 25 septembrie. Vremea va fi rece în majoritatea zonelor, iar temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei.

Suntem în plină toamnă, iar meteorologii susțin că episoadele de ploaie sunt normale în această perioadă. Pe timpul nopții, temperaturile vor fi mai scăzute decât ar trebui în această perioadă.

Prognoza ANM pentru ziua de miercuri, 25 septembrie

Prognoza meteo marti 24 septembrie

Potrivit ANM, miercuri va ploua local în vestul, centrul și sud-vestul țării și izolat în restul zonelor. Vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a țării.

Maximele se vor încadra între 15 și 20 de grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între 9 și 13 grade.

În București, cerul va fi parțial noros, dar soarele își va face apariția pe cer în unele momente ale zilei. Temperatura maxima se va încadra între 22 și 23 de grade Celsius.  Vântul va sufla slab spre moderat cu o viteză medie de 16 km/h.

În Brașov, de exemplu, maxima va fi apropiată de normalul acestei perioade și se vor înregistra 21 de grade Celsius. În prima parte a zilei sunt așteptate ploi de scurtă durată, dar după-amiaza soarele își va face apariția.

Pe timpul nopții maxima va ajunge la 12 grade Celsius și s-ar putea să plouă.

Urmăriți Impact.ro și pe