Prognoza meteo luni, 2 septembrie 2019. Începutul toamnei aduce temperaturi caniculare în unele zone ale țării

Stefan Daniel 02.09.2019, 10:49
Prognoza meteo luni, 2 septembrie 2019. Începutul toamnei aduce temperaturi caniculare în unele zone ale țării

Prognoza meteo luni, 2 septembrie 2019. Meteorologii anunță că temperatura va fi în continuare caniculară în anumite regiuni ale țării. Și la pe litoral va fi o vreme foarte bună, ba chiar mult mai bună decât în regiunile de câmpie și e o veste bună pentru cei care vor să profite de prețurile mici din această lună. De asemenea, tot izolat, după-amiaza și noaptea, cerul va fi variabil, cu unele condiții de ploaie. Temperatura maximă va urca până la 35 de grade.

Prognoza meteo luni, 2 septembrie 2019: cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării

Prognoza meteo luni, 2 septembrie 2019. Începutul toamnei aduce temperaturi caniculare în unele zone ale țării
Vremea se menține caldă în cea mai mare parte a țării

Luni, 2 septembrie, va fi cald în cea mai mare parte a țării, izolat caniculară în regiunile sudice. Cerul va fi variabil și doar izolat, în zona de munte, după-amiaza și seara vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral și 35 de grade în zonele de câmpie, mai ales din sudul țării, iar cele minime se vor situa între 8 grade și 22 de grade, arată meteorologii.

Prognoza meteo luni, 2 septembrie 2019: cum va fi vremea în București

În Capitală, se menține, în continuare foarte călduroasă, ba chiar caniculară la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 34 – 35 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15 – 17 grade, spun meteorologii.

Temperaturi și fenomene meteo similare se vor menține și marți, 3 septembrie. Vom observa în prima săptămână a lunii septembrie că vara intră în prelungiri, așa cum s-a mai întâmplat și în anii precedenți. De pe la jumătatea acestei săptămâni s-ar putea să se mai domolească temperaturile caniculare. Toamna se lasă așteptată, dar temperaturile vor scădea ușor de pe la jumătatea acestei luni. Totuși, noapte se simte deja o diferență tot mai mare de temperatură față de valorile de peste zi.

Urmăriți Impact.ro și pe