Prognoza meteo, joi, 24 octombrie. Ceață densă dimineața, vreme frumoasă după amiaza

Diana Radu 24.10.2019, 11:07
Prognoza meteo, joi, 24 octombrie. Ceață densă dimineața, vreme frumoasă după amiaza

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru joi, 24 octombrie. După cum ai observat vremea a fost mai mult decât frumoasă în luna octombrie, însă cum ne apropriem încet-încet de luna noiembrie probabil că vă întrebați cât va mai ține vremea bună. Iată care sunt maximele pentru ziua de joi, în toată țara.

Vrema continuă să fie deosebit de caldă

Temperaturile se mentin ridicate in toata tara
Temperaturile se mentin ridicate in toata tara

Luna octombrie se anunță a fi una cu temperaturi ridicate până aproape de final, potrivit specialiștilor ANM. Astfel, pentru azi, 24 octombrie, sunt anunțate temperaturi maxime de până la 29 de grade Celsius în Banat și în sud-vestul Transilvaniei. Însă, în Moldova temperatura maximă nu va depăși 20 de grade Celsius.

Vremea în Capitală

Și bucureștenii de se vor bucura de o vreme frumoasă. Astăzi, temperatura maximă va urca până la 25 de grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade Celsius. Însă, începând cu ziua de vineri, temperaturile vor începe să scadă puțin, dar cerul va rămâne în continuare senin, potrivit specilaiștilor ANM. La noapte, temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 9 grade Celsius.

Cum arată prognoza meteo pentru zonele montane

Vremea in statiunile montane se va mentine frumoasa
Vremea in statiunile montane se va mentine frumoasa

La munte cerul se va menține senin, iar temperaturile diurne pot atinge și 22 de grade Celsius. Noaptea vine cu temperaturi minime cuprinse între 4 și 10 grade Celsius, iar dimineașa cu ceață și cu burniță.

Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână

Specialiștii ANM spun că, ziua de vineri, va debuta cu ceață și burniță în estul și în sud-estul țării. Dar, pe parcursul zilei temperaturile vor urca până la 27 de grade Celsius. Așadar, vom avea parte de încă o zi călduroasă.

Sâmbătă, vremea va fi la fel de călduroasă, iar vântul va avea intensificări pe crestele Carpaților Orientali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între minus 2 și 14 grade Celsius în Transilvania și în Dealurile de Vest.

Urmăriți Impact.ro și pe