Prognoza meteo, joi, 17 septembrie 2020. ANM a emis cod galben. Ce se întâmplă cu vremea în țară

Prognoza meteo, joi, 17 septembrie 2020

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 17 septembrie. Astfel, aflăm că vremea va fi caldă, iar pe suprafețe mici va fi chiar călduroasă, după-amiaza, la câmpie.

Iată cum arată prognoza meteo de joi, 17 septembrie 2020

UPDATE: ANM a emis recent o avertizare cod galben de vânt! Aceasta este valabilă în intervalul 17 septembrie, de la ora 23:00, până pe data de 18 septembrie, ora 16:00.

Așadar, în cursul nopții de joi spre vineri (17/18 septembrie), în cea mai mare parte a Moldovei, apoi din orele dimineții de vineri (18 septembrie) și în Dobrogea și în jumătatea estică a Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55…65 km/h și izolat în jur de 70 km/h, îndeosebi pe litoral.

Intensificări ale vântului vor fi și în regiunile vestice și pe arii mai restrânse în rest, în general, cu viteze de 45…55 km/h. Temperatura va scădea accentuat, iar la finalul săptămânii vremea va deveni răcoroasă în timpul nopților și dimineților. În depresiunile intramontane izolat vor fi condiții de brumă.

Prognoza meteo de joi, 17 septembrie, spune că vom avea parte de un ce variabil, cu înnorări seara și noaptea în nordul, centrul, nord-estul țării și la munte, unde pe arii în general restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice.

Vântul se va înteți ușor și va va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în a doua parte a intervalului în estul teritoriului și local în vest, unde sunt așteptate ploi răzlețe, de scurtă durată, în timpul cărora vântul se va intensifica ușor.

Prognoza meteo, joi, 17 septembrie 2020

Prognoza meteo, joi, 17 septembrie 2020

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile pot ajunge și la 32 de grade Celsius

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 18 grade. În primele ore ale zilei, pe arii restrânse în sud-est vor fi nori joși sau ceață.

Prognoza meteo de joi, 17 septembrie, arată că în Capitală vremea va fi în general frumoasă și caldă. În primele ore ale intervalului vor fi nori joși sau ceață, apoi cerul se va degaja treptat devenind variabil spre mai mult senin.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de ziua anterioară se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte

Meteorologii anunță vreme frumoasă și la munte. Vor fi 17 grade Celsius pe Ceahlău, 19 grade Celsius pe Semenic, 22 de grade Celsius în Sinaia, iar cel mai cald va fi în Poiana Braşov şi Predeal unde temperaturile vor fi 23, respectiv 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo pe litoral

Vremea încă se menține frumoasă și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 27 de grade Celsius, iar cele minime între 18 şi 20 de grade Celsius. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 22 şi 24 de grade, ideală pentru o ultimă baie pe anul acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI