Prințul Harry și Meghan Markle, umiliți de Regele Charles. Ce nu a făcut tatăl pentru fiul și nora sa

Ana-Maria Tudor 16.06.2023, 08:08
Prințul Harry și Meghan Markle, umiliți de Regele Charles. Ce nu a făcut tatăl pentru fiul și nora sa

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost invitați să participe la prima paradă aniversară a Regelui Charles al III-lea.

Ducii de Sussex nu sunt invitați la parada aniversară a regelui

Potrivit The Independent, evenimentul denumit „Trooping the Colour” va avea loc și va include sute de soldați, cai și muzicieni. Într-o tradiție care nu a mai avut loc din 1986, Prințul Charles va participa la paradă călare. Se așteaptă ca majoritatea membrilor familiei regale să se alăture lui Charles în procesiune, printre care Prințul William, Prințesa Anne și Prințul Edward.

charles

De asemenea, se așteaptă ca Regina Camilla, Kate, Ducesa de Wales, și cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales să se alăture cu trăsura. După paradă, familia regală se va reuni pe balconul Palatului Buckingham pentru a asista la un survol aerian realizat de membri ai forțelor armate. Însă, Meghan și Harry nu au primit o invitație la acest eveniment, conform informațiilor prezentate în raportul The Independent.

Cei doi au participat la paradele anterioare

Prințul Harry și Meghan nu au fost invitați la eveniment și se așteaptă să petreacă ziua de sâmbătă acasă în Montecito, California, împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

În trecut, cei doi au participat la „Trooping the Colour” în timpul domniei Reginei Elisabeta a II-a, în anii 2018, 2019 și 2022, când au revenit în Marea Britanie pentru vizite după ce au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale în 2020. Totuși, după moartea acesteia relațiile de familie s-au răcit.

În luna mai, Prințul Harry a participat la ceremonia de încoronare a tatălui său, dar Meghan nu a fost prezentă, deoarece evenimentul a coincis cu ziua de naștere a Prințului Archie, iar ducele a plecat imediat după ceremonia pentru a nu rata ocazia onomasticii fiului sau. Recent, Harry s-a întors în Marea Britanie pentru a depune mărturie într-un proces de piraterie telefonică împotriva unui grup de presă, dar nu s-a întâlnit cu tatăl său sau cu fratele său, Prințul William.

Este notabil să menționăm, că este prima dată când Prințul Harry nu este prezent la sărbătorile prilejuite de ziua monarhului, cu atât mai mult cu cât acesta este un an istoric, marcând prima aniversare a monarhului pe tron.

În plus, un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a refuzat să ofere comentarii față de această situație, iar același lucru îl fac și Ducii de Sussex având în vedere antipatia prințului Harry față de presă și paparazzi.

 

Urmăriți Impact.ro și pe