Prințul Harry și Meghan Markle, implicați într-un accident rutier grav. Erau urmăriți de paparazzi

Corina Oprea 17.05.2023, 17:39
Prințul Harry și Meghan Markle, implicați într-un accident rutier grav. Erau urmăriți de paparazzi

Vești triste de la Casa Regală! Prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați într-un accident complicat, produs în timp ce fugeau de paparazzi prin New York. Din primele informații, mașina lor era urmărită, iar ei încercau să scape. Totul s-ar fi putut transforma într-o catastrofă, având în vedere că au fost implicate mai multe autovehicule.

Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de tragedie

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au fost implicaţi într-un incident de proporții. În mașina lor se mai afla și mama acesteia și, din primele informații, erau urmăriți de paparazzi în New York. Urmărirea ar fi durat în jur de două ore, timp în care mai multe mașini au fost lovite. În această fugă, lucrurile ar fi putut degenera și totul ar fi putut deveni o tragedie.

Purtătorul de cuvânt al lui Harry spune că urmărirea a fost „aproape catastrofală” dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Se pare că ei se întorceau de la o ceremonie de decernare a unor premii la New York, când paparazzi i-au observat și au încercat să îi prindă.

„Această urmărire neobosită, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Din cele declarate de oficiali, se pare că au fost implicați chiar și pietoni. Totul s-a desfășurat în zone extrem de circulate din New York, iar pagubele provocate s-ar ridica la sume extrem de mari.

Până în acest moment, Prințul Harry și Meghan Markle nu au oferit detalii despre cele întâmplate, dar se pare că nu ar fi fost răniți și acum încearcă doar să își revină după tot șocul trăit. Situația a fost una neplăcută și ar fi putut deveni foarte ușor o tragedie.

Urmăriți Impact.ro și pe