Prințesa Maria Teresa a Spaniei, infectată cu coronavirus, a murit. Anunțul oficial al Casei Regale

Prințesa Maria Teresa a Spaniei, infectată cu coronavirus, a murit

Doliu la Casa Regală! Coronavirusul continuă să facă victime, iar printre acestea se află și Prințesa Maria Teresa a Spaniei. Anunțul oficial a fost făcut de către fratele acesteia, Prințul Sixtis Henry. Primele date arată faptul că aceasta era diagnosticată cu virusul care a făcut prăpăd peste tot în lume.

Doliu în Familia Regală! Prințesa Maria Teresa a Spaniei

Veste grea pentru membrii Casei Regale din Spania! Prințesa Maria Teresa, membră a Familiei Regale Bourbon-Parma, s-a stins vineri (27 martie) din viață la vârsta de 86 de ani. Din primele informații, care au apărut în presa străină, reiese faptul că Prințesa era diagnosticată cu noul coronavirus. Anunțul decesului a fost făcut de către fratele mai tânăr al acesteia, Prințul Sixtis Henry.

Doliu în Familia Regală! Prințesa Maria Teresa a Spaniei, infectată cu coronavirus, a murit. Anunțul oficial

Doliu în Familia Regală! Prințesa Maria Teresa a Spaniei, infectată cu coronavirus, a murit

Prințesa Maria Teresa a Spaniei s-a născut în Paris, Franța, pe data de 18 iulie 1933. Părinții ei,  Prințul Xavier și Madeleine de Bourbon, au avut în total șase copii. Casa Regală Bourbon-Parma are ascendenți în Dinastia Franceză a Capețienilor, fiind una dintre cele mai vechi dinastii din Europa.

Prințesa Maria nu a avut copii, însă s-a bucurat de compania nepoților ei. Prințul Carlos de Bourbon-Parma, Ducele de Parma și Piacenza, Prințesa Margarita și Prințul Jaime. Decesul Prințesei Maria Teresa a Spaniei reprezintă astfel moartea primului membru al unei Case Regale, ca urmare a infecției cu COVID-19.

Vestea tragică a morții Prințesei vine chiar în ziua în care în Spania s-a înregistrat un nou record de decese. Din cauza pandemiei care s-a extins la nivel mondial, Spania a atins sâmbătă un bilanț îngrozitor. 5690 de persoane au murit, 72 248 au fost infectate și un număr de 12 285 de persoane vindecate. După ce epidemia cu COVID-19 și-a lăsat amprenta asupra Madridului, a ajuns apoi și în Catalonia, Spania fiind una dintre cele mai afectate țări de coronavirus din lume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI