Primele reacții după victoria Simonei Halep din Australia. Cine a vorbit despre ”abilități divine”

Cristian Cojocaru 01.02.2021, 14:08
Primele reacții după victoria Simonei Halep din Australia. Cine a vorbit despre ”abilități divine”

Victoria Simonei Halep din Australia o fac pe aceasta să fie privită ca o zeitate în tenisul mondial. Performanțele de care dă dovadă Halep, o ajută să ajungă tot mai sus în clasament, vorbindu-se despre ”abilitățile divine” cu care câștigă consecutiv.

Cum este privită victoria Simonei Halep din Australia

Simona Halep a mai înscris o victorie, de această dată împotriva Anastasiei Potapova, câștigând meciul cu 6-4, 6-4 în 79 de minute. Potapova a fost câștigătoarea turneului de juniori de la WImbledon în anul 2016. Performanțele jucătoarei române sunt privite ca o divinitate de către site-ul WTA Tennis, care remarcă constanța de care dă dovadă campiona.

Aflată de șapte ani în WTA, Simona Halep este singura care dă dovadă de o asemenea realizare. În cel de-al doilea set, Potapova a reușit să câștige un avantaj de 3-1, lucru de care nu s-a putut bucura pentru prea multă vreme. Simona Halep, a întors scorul în favoarea ei printr-o defensivă ieșită din comun.

„Defensiva divină a Simonei Halep şi precizia loviturilor sale în lung de linie au împiedicat-o pe rusoaică să se desprindă. Pe măsură ce se avansa în set, Halep a reacţionat interesant la fiecare minge trimisă de Potapova şi a încheiat game-ul de 5-4 cu un lung de linie câştigător direct pe tuşă. Apoi a servit nereturnabil şi a obţinut victoriaȚ, scriu cei de la wtatennis.com

Simona Halep a mai înscris o victorie, de această dată împotriva Anastasiei Potapova
Simona Halep a mai înscris o victorie, de această dată împotriva Anastasiei Potapova

„A fost destul de greu, nu am mai jucat din octombrie anul trecut”

Simona Halep a ținut să le mulțumească atât organizatorilor cât și spectatorilor la finalul meciului. Prezența în tribune a spectatorilor a bucurat-o foarte mult pe jucătoarea română, fiindu-i probabil dor să aibă parte de public, în condițiile în care în ultimul an, orice activitate sportivă nu a permis acest lucru din motive de sănătate publică.

Campiona a recunoscut că a fost un meci greu, cu atât mai mult cu cât a întâlnit un adversar puternic.

„A fost destul de greu, nu am mai jucat din octombrie anul trecut. Am vrut să simt jocul, să simt terenul. Știam că va fi un meci dificil. Nu a fost un meci ușor, am dat totul pe teren.

Sunt puțin mai rapide condițiile în acest an, terenul, mingile. Mereu este greu să joci împotriva unei jucătoare puternice, indiferent de condiții, dar acum a fost cu atât mai dificil.

Atmosfera a fost frumoasă, mă bucur să văd spectatori din nou în tribune. Vă mulțumesc pentru sprijin”, a declarat Simona Halep la finalul meciului împotriva Anastasiei Potapova.

Urmăriți Impact.ro și pe