Primele imagini din spital cu criminalul de la Onești. Ce se întâmplă acum cu Gheorghe Moroșan VIDEO

Elena Avramescu 04.03.2021, 16:15
Primele imagini din spital cu criminalul de la Onești. Ce se întâmplă acum cu Gheorghe Moroșan VIDEO

Primele imagini cu criminalul de la Onești. În decursul zilei de azi au apărut, în social media, imagini cu Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, care apare pe targă în timpul transferului de la Spitalul din Onești către SJU Bacău. Se pare că starea sa de sănătate s-a agravat în cursul zilei de miercuri, astfel că transferul a fost efectuat în aceeași zi.

Primele imagini din spital cu criminalul de la Onești

În aceste momente, Gheorghe Moroșan se află pe secția de ATI a SJU Bacău.

Întrucât starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru efectuarea unui computer tomograf şi internarea într-un spital de rang superior. A fost internat în Secţia anestezie terapie-intensivă prin intermediul Secţiei de chirurgie. La internare, pacientul este conştient, cooperant, respiră spontan, echilibrat hemodinamic. S-a efectuat computer tomograf la cap, torace şi abdomen şi se aşteaptă rezultatul la analizele de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare, a declarat Adina Lupu, directorul medical de la SJU Bacău.

Dumitru Vartic, șeful ATI Onești, a declarat presei, miercuri, că starea lui Gheorghe Moroșan a devenit instabilă după ce a fost detubat.

În momentul actual starea generală a pacientului este în ușoară agravare. S-a luat legătura cu Spitalul Județean Bacău să îl transferăm la Bacău pentru investigații, fiind un spital de rang superior am decis că e mai bine pentru pacient să fie transferat. A devenit instabil hemodnamic, febril, cu o stare generală în agravare. Tensiunea a început să îi scadă, acum e pe un suport vaso-constructor, a spus dr. Dumitru Vartic.

Primele imagini din spital cu criminalul de la Onesti
Primele imagini din spital cu Gheorghe Morosan

Povestea tragică a început atunci când doi electricieni care fuseseră să facă niște verificări în apartamentul care fusese al lui Gheorghe Moroșan au fost surprinși de către acesta în imobilul situat în Onești. Bărbații au fost ținuți captivi preț de câteva ore, după care au fost omorâți prin înjunghiere de către Gheorghe Moroșan, un bărbat în vârstă de 68 de ani. Moroșan Gheorghe era supărat pentru că fusese evacuat din acel apartament în urma unui proces.

Poliția a deschis focul pentru a putea intra în apartamentul unde Moroșan i-a ținut ostatici pe cei doi bărbați, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat, iar agresorul deja îi atacase pe oamenii care fuseseră sechestrați. Unul dintre bărbați a murit pe loc după ce a fost înjunghiat în inimă, iar cel de-al doilea a decedat la spital, după ce a fost înjunghiat de 8 ori de pensionarul criminal. Polițiștii au intervenit în forță și au tras mai multe focuri de armă în Moroșan Gheorghe, care îi întâmpinase cu cuțitul în mână.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...