Primele imagini de la incendiul devastator din Delta Văcărești! Ard 20.000 de mp de vegetație. Foto&video

Incendiul devastator din Delta Văcărești

Un incendiu puternic a izbucnit luni la orele prânzului în Delta Văcărești. Pentru stingerea flăcărilor, care au cuprins circa 20.000 de metri pătrați, au intervenit mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. Imagini de la incendiul devastator, care a mistuit o suprafață mare de teren, mai jos!

Cum acționează autoritățile pentru a stinge incendiul din Delta Văcărești

Incendiu devastator în Delta Văcărești! Flăcările puternice au cuprins o suprafață mare de teren. Persoanele care locuiesc în zona Deltei Văcărești din Capitală spun că au simțit un miros puternic de fum, după care incendiul a cuprins toată vegetația.

Focul s-a extins rapid pe o suprafață de 20.000 de metri pătrați, fiind alimentat de vânt, informează ISU. De asemenea, potrivit autorităților, Delta Văcărești a început să ardă în jurul orei 16, iar autospecialele au ajuns la locul incidentului în jurul orei 16:50, după primul apel primit în legătură cu semnalarea incendiului.

incendiu, delta vacaresti

Cum acționează autoritățile pentru a stinge incendiul din Delta Văcărești

Potrivit primelor informații, incendiul din Delta Văcărești ar fi izbucnit în spatele mall-ului de la Piața Sudului și s-a extins rapid din cauza vântului puternic. La faţa locului au fost trimise nouă autospeciale de stingere, cu zeci de pompieri care intervin pentru a limita extinderea flăcărilor.

Accesul autospecialelor se realizează prin străzile Săvinești, Ionescu Florea. La fața locului, au ajuns mai multe autospeciale ISU, având în vedere faptul că flăcările au cuprins rapid o suprafață imensă de vegetație.

„La caz acționează 11 autospeciale de stingere. Sunt mai multe focare de incendiu. Sunt posibilități limitate de înaintare cu autospecialele dinspre dig spre zona centrală a focarului”, au declarat reprezentanții ISU Bucureșt-Ilfov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI